PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va continua să se răcească, la munte ninge

PROGNOZA METEO. Meteorologii anuţă că vremea va continua să se răcească. Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații în majoritatea zonelor. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte în nord și centru și mai ales sub formă de ploaie în restul teritoriului. De marţi, valorile termice vor crește treptat.

27 oct. 2016, 13:07
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va continua să se răcească, la munte ninge

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În partea de sud-vest a ţării înnorările vor persista şi izolat vor mai fi ploi slabe, iar în zona montană aferentă, la peste 1800 m altitudine, şi lapoviţă sau ninsoare. În restul zonelor cerul va fi variabil la parţial noros, pe arii restrânse va fi ceaţă, iar în nord şi centru izolat se va produce brumă. Vântul va sufla moderat în sud-est şi la munte şi va fi slab în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa în limitele climatologic specifice datei şi se vor încadra între -5…-4 grade în depresiunile intramontane şi 7…8 grade în extremitatea de sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil spre parţial noros, vântul va sufla slab, iar spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade, valori normale pentru această dată.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme mai rece decât ar fi normal la această dată, în special în jumătatea de sud-est a ţării. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar şi în regiunile estice; izolat va ploua slab în sud-vest, iar în rest vor fi condiţii de burniţă. Pe timpul nopţii înnorările vor cuprinde nordul şi centrul, iar precipitaţiile se vor semnala local în zona Carpaţilor Orientali, unde la peste 1500 m altitudine vor predomina ninsorile. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificări local în sud-est, mai ales spre sfârşitul intervalului când în zona montană va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 13 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade. Dimineaţa izolat va fi ceaţă, iar spre sfârşitul nopţii în centru şi în sud vor fi condiţii de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine mult mai rece decât ar fi normal în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări în cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În majoritatea regiunilor, dar cu precădere în cele sudice și sud-estice valorile termice vor marca o creștere și se vor apropia de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul şi centrul țării unde pe arii restrânse va ploua slab. În zona montană precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind și spulberând ninsoarea pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi, astfel că valorile termice se vor apropia de cele normale pentru sfârşitul lunii octombrie. Cerul va fi variabil ziua, apoi va deveni parțial noros. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice, deși în scădere se vor situa în general în jurul mediilor multianuale în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracrapatice și în zona montană, unde pe arii relativ extinse vor fi precipitații, în timp ce în restul zonelor înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile se vor semnala izolat. Acestea vor fi sub formă de ploaie, însă cu precădere spre sfârșitul intervalului la munte va ninge, iar în nord și în centru se va semnala lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în zona montană, iar în prima parte a intervalului local în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 6 grade. Pe spații mici vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor marca o scădere, situându-se în jurul mediilor multianuale specifice acestei date. Cerul va avea înnorări și îndeosebi spre sfârșitul intervalului vor fi posibile precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va continua să se răcească. Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații în majoritatea zonelor. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte în nord și centru și mai ales sub formă de ploaie în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua îndeosebi în jumătatea nordică a țării și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să se răcească. Cerul va avea înnorări și mai ales seara și în cursul nopții se vor semnala precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 11 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI, JOI. Valorile termice vor crește treptat, apropiindu-se de mediile multianuale. Mai ales spre sfârșitul intervalului în vest, nord-vest și centru va ploua, iar la munte îndeosebi pe creste va ninge.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit în acestă perioadă. Temporar vor fi precipitații.