PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de rece, în unele zone ninge

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general închisă, cu precipitaţii în toată ţara. În weekend, ziua vor fi ploi pe arii extinse şi local însemnate cantitativ, iar noaptea în vest, în centru şi în nord, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. De săptămâna viitoare, vremea va deveni în general frumoasă, dar se va menţine deosebit de rece, cu precădere dimineata si noaptea.

10 nov. 2016, 14:21
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de rece, în unele zone ninge

PROGNOZA METEO la noapte: Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul ţării şi în partea de nord-vest, dar numai izolat va ploua slab. În nordul Carpaţilor Orientali trecător va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile intramontane şi 6…7 grade în sudul litoralului, valori apropiate de cele normale pentru această perioadă din an. Izolat se va forma ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI: Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Pe parcursul zilei, valorile termice, în creştere uşoară faţă de intervalul precedent, se vor situa în jurul celor normale în a doua decadă a lunii noiembrie; cerul va fi variabil spre parţial noros; în primele ore izolat va fi ceaţă; în sud-est vor fi posibile ploi slabe sau burniţă, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei şi 14 grade in sudul Banatului si vestul Olteniei. Începând de seara, însă, aria de nebulozitate se va extinde şi va cuprinde toată ţara; va ploua pe arii extinse în vest şi în sud-vest, unde se vor cumula în medie 10…15 l/mp, apoi local şi în restul teritoriului. În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali vor predomina ninsorile. Vântul se va intensifica în vest, în sud şi în centru, iar viteze mai mari, izolat de peste 60 km/h, vor fi în sudul Banatului şi la munte.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: În cursul zilei, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil, vânt slab şi o temperatură maximă în jurul a 12 grade. Apoi cerul se va înnora, în a doua parte a nopţii va ploua, iar vântul va deveni în general moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în general închisă, cu precipitaţii în toată ţara. Ziua vor fi ploi pe arii extinse şi local însemnate cantitativ, iar noaptea în vest, în centru şi în nord, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. În cursul după-amiezii, în regiunile sud-estice, se vor semnala descărcări electrice. În zona de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi la rafală 60 km/h, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 2…3 grade în nordul extrem al Moldovei şi 16…17 grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Cerul va avea înnorări accentuate, temporar va ploua, iar în a doua parte a zilei vor posibile descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales noaptea. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea zonelor. În cursul zilei, cerul va avea înnorări în vestul, centrul şi nordul ţării, unde vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, precum şi la munte unde va continua să ningă viscolit. În rest, înnorările vor fi temporare si doar izolat vor fi posibile precipitaţii slabe. Noaptea, cerul va deveni variabil, iar ninsori slabe se vor semnala pe arii restrânse la munte si în nordul Moldovei. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în sud, în est si la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade in nordul Moldovei si 10 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea se va răci fată de intervalul precedent. Pe parcursul zilei, vor fi înnorări temporare, iar vântul va continua să prezinte intensificări. Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vântul va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade.

  • TENDINTA

PROGNOZA METEO LUNI – Vremea va deveni în general frumoasă, dar se va menţine deosebit de rece, cu precădere dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei în extremitatea de est a tării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice si la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad in estul Transilvaniei si 8 grade in sudul tarii. Dimineata si noaptea, în zonele joase, izolat va fi ceată.

PROGNOZA METEO MARTI si MIERCURI – Vremea va fi în continuare deosebit de rece, mai ales în cursul dimineților și al nopților. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, în general slabe şi de scurtă durată, va fi mai mare în regiunile sudice.