PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni instabilă, în weekend se anunţă ploi

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza si în a doua parte a nopţii, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. În weekend, vremea va deveni în general instabilă.

17 mai 2017, 13:15
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni instabilă, în weekend se anunţă ploi

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade pe litoral si 26 de grade in Banat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza si în prima parte a noptii, în regiunile intracarpatice, precum si la deal si la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi usor în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza si seara, local, în zonele de deal si de munte, iar noaptea izolat si în regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade pe litoral şi 27 de grade în Banat si în Crisana.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă si se va încălzi usor. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza si în a doua parte a nopţii, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea. Vor fi averse, descărcări electrice si intensificări ale vântului, în zonele de deal, de munte, în regiunile extracarpatice şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 pe litoral şi 27…28 de grade in vest si sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 grade.

TENDINTA

DUMINICA – Vremea va fi în continuare în general instabilă. În zonele de deal şi de munte şi local în regiunile sudice şi estice, înnorările vor fi temporar accentuate şi vor fi averse însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar îndeosebi ziua, temporar şi în restul zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade pe litoral si in nordul Moldovei şi 24 de grade in regiunile vestice.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI si MIERCURI – Vremea va fi caracterizată de valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi mai mare în zonele de deal şi de munte.