PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi caldă, dar va deveni treptat instabilă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru această perioadă. În unele zone vom avea ploi, descărcări electrice şi vant. În weekend se vor înregistra valori de până la 22 de grade. Din păcate de duminică seara se întorc ploile.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 13:03
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi caldă, dar va deveni treptat instabilă

PROGNOZA METEO JOI. În cea mai mare parte a ţării vor fi intervale de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi înnorări, averse şi descărcări electrice, în vestul, nordul şi centrul ţării, iar în celelalte regiuni, mai ales în a doua parte a zilei şi în prima parte a nopţii. La munte, noaptea, trecător vor fi precipitaţii mixte. Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat, mai ales în zonele montane şi deluroase, 40…50 l/mp. Vor fi condiţii de grindină.

Vântul va avea intensificări temporare în regiunile vestice, sud-vestice, la munte, local în centru şi sud, izolat în est, iar pe creste, noaptea, va sufla tare. Temperaturile maxime, în scădere faţă de cele din ziua precedentă, în regiunile vestice, sud-vestice, nordice şi centrale, vor fi cuprinse între 16 grade in Dealurile de Vest si in depresiuni şi 26 de grade in sud-est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă, dar va deveni treptat instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi noaptea când vor fi averse, descărcări electrice, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va continua să se răcească în cea mai mare parte a ţării, dar îndeosebi în regiunile estice. În nord, centru, est şi sud-est cerul va fi temporar noros, mai ales ziua, trecător, va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 15…20 l/mp. Ploile vor fi şi sub formă de aversă şi mai pot fi descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie reduse.

La munte, trecător, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. În centru, sud şi est se vor depăşi, local, viteze de 50…60 km/h, iar pe crestele montane vor fi rafale de peste 90 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Moldovei şi 22 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei când şi vântul va avea intensificări (la rafală vor fi şi viteze de peste 50…60 km/h). Condiţiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va deveni predominant frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord-vestul şi nordul ţării, unde, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în cursul zilei, în zona montană înaltă, precum şi în regiunile nord-vestice şi centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade in Delta Dunarii şi 26 de grade in sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

TENDINTA. DUMINICA se incalzeste foarte mult si ajungem sa vorbim despre o vreme deosebit de caldă pentru această dată, cu maxime de la 20 pana la 29 de grade. Dar, in primele doua zile ale saptamanii viitoare valorile termice vor marca o scădere, insa acestea se vor menţine mai ridicate decât normele climatologice specifice acestei perioade. In plus, se intorc si ploile. Acestea vor fi prezente duminica seară şi in cursul noptii de duminica spre luni în regiunile vestice, nordice şi centrale, pentru ca mai apoi sa se extinda în majoritatea regiunilor.