PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Vremea se răceşte treptat

PROGNOZA METEO. În prima parte a săptămânii, valorile termice se menţin uşor mai ridicate decât cele normale în prima decadă a lunii octombrie. Spre sfârşit, vremea va fi rece, cu maxime intre 11 si 18 grade.

05 oct. 2015, 11:47
PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Vremea se răceşte treptat

PROGNOZA METEO. MARTI Valorile termice vor fi în continuare uşor mai ridicate decât mediile climatologice specifice primei decade de octombrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii restrânse în estul şi în sud-estul teritoriului, precum şi la munte şi izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 gr C in estul Transilvaniei şi 24 de gr C, izolat in Moldova poate si in estul, sud-estul Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice se menţin uşor mai ridicate decât cele normale în prima decadă a lunii octombrie, astfel că maxima va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi temporar noros si e posibil sa mai ploua slab.

PROGNOZA METEO. MIERCURI Vremea va deveni în general instabilă, iar în estul teritoriului valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă. În cursul zilei cerul va fi temporar noros şi local se vor semnala ploi slabe, cu precădere în Moldova şi în zonele de deal şi munte. Cu precădere în Carpaţii Orientali, la peste 1500 m, vor fi şi precipitaţii mixte. Seara şi noaptea, nebulozitatea se va accentua în vestul şi IN sud-vestul ţării, unde ploile se vor extinde treptat şi mai ales în Munţii Banatului izolat pot fi cantităţi mai însemnate. Vor fi mai ales averse, iar trecător sunt condiţii pentru descărcări electrice. În zonele joase, izolat va fi ceaţă, iar în nord-estul ţării vor fi condiţii de brumă, la sfârşitul nopţii. Vântul va cu intensificări în a doua parte a intervalului în regiunile estice şi sudice, precum şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12…13 grade în nordul Moldovei şi 23 de grade în Crişana şi Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros şi mai ales înoaptea va ploua trecator iar vântul se va intensifica. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade

PROGNOZA METEO. JOI Vremea se va răci, astfel că mai ales valorile termice diurne se vor situa sub mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult noros în vestul, sudul şi parţial în centrul ţării, unde local va ploua şi izolat în sud-vestul teritoriului este posibil să se cumuleze în jur de 15 l/mp. În rest, înnorările vor fi temporare şi doar izolat vor fi ploi slabe. În zona montană înaltă, trecător vor mai fi posibile precipitaţii mixte. Pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceaţă, iar spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de brumă. Vântul va scu intensificări temporare în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 gr C in nordul Moldovei şi 19 grade in Crisana si in Maramures.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se raceste semnificativ faţă de ziua anterioară, astfel incat temp maxime vor fi mai mici decat mediile multianuale, adica cel mult 14..15 gr C Cerul va fi mai mult noros şi mai ales în a doua parte a intervalului, trecător va ploua slab. Vântul va sufla destul de turbulent

TENDINTA VINERI Vremea va fi rece pentru această dată, cu maxime intre 11 si 18 grade. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii restrânse în sud şi la munte şi cu totul izolat în rest. Pe arii restrânse în zonele joase va fi ceata si vor fi condiţii de brumă. De sambata pana inceputul saptamanii temperaturile raman sub cele normale pentru această perioadă. Precipitaţiil revin practic in toate regiunile, mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului.