PROGNOZA METEO. Sfârşitul de săptămână aduce vreme frumoasă şi călduroasă

PROGNOZA METEO. După o zi de joi mai răcoroasă, vremea va lua aspectul potrivit acestei perioadei, meteorologii prognozând temperaturi de până la 30 de grade.

04 iun. 2014, 12:25
PROGNOZA METEO. Sfârşitul de săptămână aduce vreme frumoasă şi călduroasă

PROGNOZA METEO. Joi, vremea tot instabilă rămâne prin sudul, estul şi centrul ţării, unde vor fi înnorări şi local averse cu descărcări electrice, pe ici-colo, mai importante cantitativ îndeosebi în sud-est şi în zona montană. Se menţin şi condiţiile de grindină, iar vântul suflă şi el mai alert în timpul ploilor. În restul teritoriului va fi mai mult soare şi doar după-amiază pe la munte cad câteva ploi de scurtă durată. Temperaturile sunt în creştere, la amiază vor fi 19 grade în depresiuni şi 28 în Câmpia de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, vremea rămâne răcoroasă, norii predomină mare parte din zi şi trecător plouă slab, aşa că la amiază vor fi aproximativ 22 de grade în termometre, destul de puţin pentru data din calendar. Macăr vântul nu da semne de agitaţie.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea se încălzeşte în toată ţara, maximele pornesc de la 21 de grade în depresiuni şi ating 29, izolat chiar 30 de grade în sud-est. Soarele este prezent mare parte din zi, şi doar la munte şi în regiunile estice şi centrale apar înnorări, cu averse şi descărcări electrice în zona Carpaţilor Orientali şi local în restul masivelor montane, dar numai pe alocuri în Transilvania, nordul Moldovei, Muntenia şi sudul Dobrogei. Iar vântul se arată şi el mai alert prin estul şi sud-estul teritoriului, ca şi la munte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, vremea se încălzeşte simţitor, la amiază se vor atinge aproximativ 28 de grade la umbră, căci soarele predomină şi doar câţiva nori rătăcesc pe cer, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă în jumătatea de est a ţării şi în zona de munte, după-amiază norii strâng rândurile, şi local apar averse cu tunete şi fulgere, izolat cade şi grindină, iar vântul suflă mai agitat, posibil cu aspect de vijelie prin Moldova, Dobrogea şi Bărăgan. Dar vremea rămâne totuşi caldă, cu maxime peste mediile climatologice specifice acestei perioadei, de la 22 de grade în depresiuni până la 30…31 de grade în vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de sâmbătă începe cu soare, dar către prânz norii sunt tot mai negri şi aduc averse însoţite de descărcări electrice şi scurte rafale de vânt. Totuşi, până la amiaza se adună în termometre aproximativ 28 de grade foarte generoase.

PROGNOZA METEO. Şi duminică va fi o zi caldă, maximele din ţară vor fi între 24 şi 31 de grade, iar norii apar după-amiază când se aşteaptă din nou averse şi descărcări electrice, local în zonele de munte şi pe alocuri în sudul, centrul şi estul ţării. Mai mult, se menţin condiţiile de grindină, iar vântul se arată mai alert prin Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi zonele montane. La începutul săptămânii viitoare meteorologii ne asigură că ne vom bucura în continuare de vremea caldă, însă ploile de vară din orele amiezelor rămân de interes atât pentru zonele de munte, cât şi pentru locuitorii din sudul şi estul ţării.