PROGNOZA METEO. Vreme caldă în cea mai mare parte din ţară, cu scurte reprize de ploaie

PROGNOZA METEO. Vremea continuă să se încălzească, marţi, în cea mai mare parte a ţării. Miercuri va fi soare, dar şi intervale cu cer înnorat, mai ales după-amiaza şi seara, în vest şi nord unde, pe alocuri vor fi ploi de scurtă durată, cu tunete şi fulgere. Joi, rămâne frumos şi cald în mare parte din ţară.

18 mai 2015, 12:59
PROGNOZA METEO. Vreme caldă în cea mai mare parte din ţară, cu scurte reprize de ploaie

PROGNOZA METEO. Marţi, continua sa se încălzească în cea mai mare parte a ţării, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral şi 31 de grade în Banat şi în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, unde pe arii restrânse se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va fi mai agitat prin sudul şi estul teritoriului, dar şi în timpul ploilor.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă si calda si in Capitala, unde termometrele vor strange aproximativ 29 de grade, in conditiile in care soarele straluceste generos, dar vantul mai are usoare rabufniri nervoase din cand in cand.

PROGNOZA METEO. Miercuri se anunta o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului, în cea mai mare parte a ţării. Va fi soare, dar si intervale cu cer innorat, mai ales după-amiaza şi seara, în vest şi nord unde, pe alocuri vor fi ploi de scurta durata, cu tunete si fulgere. În restul zonelor, ploile de vara vor fi posibile numai cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, nordul Moldovei şi la munte, iar trecător şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral şi 31 de grade în Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi insorita si in Capitala, unde vantul va fi destul de nervos, asa ca vor resimti mai putin de 27de grade, cat vor arata termometrele.

PROGNOZA METEO. Joi, ramane frumos si cald în mare parte din tara. Cerul va fi variabil şi doar izolat, în vestul şi nordul teritoriului, precum şi la munte, vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grae pe litoral si 31 de grade in sud0vest si centru .

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si pe parcursul zilei de joi, bucurestenii vor fi rasfatati de o vreme frumoasă şi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.