PROGNOZA METEO. Vreme mohorâtă în sudul şi estul ţării. Cum va fi sfârşitul de săptămână

PROGNOZA METEO. În sudul, sud-estul și local în estul teritoriului, vremea va fi în general închisă, cu ceaţă asociată izolat cu burniță. În zonele de deal şi de munte, vremea va fi caldă și predominant frumoasă cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade izolat in Moldova si 19 grade in Maramures. Şi în Capitală vremea va fi în general închisă, iar vântul slab la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 14:23
PROGNOZA METEO. Vreme mohorâtă în sudul şi estul ţării. Cum va fi sfârşitul de săptămână

PROGNOZA METEO. La noapte, în regiunile extracarpatice nebulozitatea joasă de tip stratiform va persista și cu totul izolat se va asocia cu burniță. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -5 grade. În zonele joase de relief pe suprafețe mici va fi ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În sudul, sud-estul și local în estul teritoriului, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă stratiformă, asociată izolat cu burniță, iar valorile termice diune vor fi apropiate de mediile multianuale. În regiunile intracarpatice, precum și în zonele de munte, vremea va fi caldă și predominant frumoasă cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade izolat in Moldova si 19 grade in Maramures, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi în general închisă, iar vântul slab la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice, la deal și la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-estul țării, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, cu celew mai mari valori in dealurile Banatului, iar cele minime între -2 și 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -5 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață.

BUCUREŞTI Valorile termice, mai ales cele diurne, se vor situa ușor peste mediile multianuale. Cerul va prezenta înnorări îndeosebi în prima parte a zilei, apoi va deveni variabil, iar noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În cea mai mare parte a țării vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, dar în regiunile extracarpatice, nebulozitatea joasă stratiformă va fi local persistentă și cu totul izolat se va asocia cu burniță sau ploaie slabă. Pe arii restrânse, îndeosebi la începutul și la sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -1 și 10 grade, mai scăzute în depresiuni spre -5 grade.

BUCUREŞTI Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi dimineața și noaptea când vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi in jur de 15 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va continua să fie caldă pentru a doua decadă a lunii noiembrie. În regiunile estice și sud-estice și local în cele sudice,nebulozitatea joasă de tip stratiform va persista mai ales la începutul zilei și noaptea, când, cu totul izolat se va asocia cu burniță sau ploi slabe. În restul țării cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, dar numai pe arii restrânseîn nord-vest și nord vor fi posibile ploi slabe. În special dimineața și noaptea, în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 0 și 9 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil iar mai ales la începutul zilei și noaptea vor fi nori joși sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

DE LUNI PANA MIERCURI Vremea se va menține caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Îndeosebi în regiunile extracarpatice, trecător se vor semnala ploi slabe sau burniță.