PROGNOZA METEO. Ploi şi vreme închisă pentru următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii prognozează pentru următoarele zile o vreme închisă, posomorâtă, cu temperaturi scăzute şi precipitaţii în aproape toată ţara.

RomaniaTV.net
01 dec. 2017, 15:07
PROGNOZA METEO. Ploi şi vreme închisă pentru următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea se va menține în general închisă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât normalul datei în sud-sud-est și apropiate de mediile climatologice în restul țării. Va ploua pe arii extinse, moderat cantitativ (local peste 15-20 l/mp), în Oltenia, în nordul Munteniei și în sudul și centrul Moldovei. În nordul și vestul Moldovei vor predomina ninsorile, iar în Maramureș și Transilvania vor fi precipitații mixte. La munte va ninge, local mai consistent în special în zona Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile estice, sud-estice și în zona montană, cu viteze de 50…55 km/h, iar pe litoral și în zona montană înaltă, unde ninsoarea va fi temporar viscolită, cu 60…70 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 grade în nord-vest și 11…12 grade pe litoral. Izolat se va semnala polei, iar în nord-vest vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această dată, dar închisă. Va ploua, iar vântul se va intensifica. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Citeşte şi ALERTĂ METEO: Ploi, lapoviţă, ninsori şi viscol, în weekend

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va menține în general închisă, cu precipitații în cea mai mare parte a țării și va fi în răcire în special în regiunile estice și sud-estice. În Muntenia și Dobrogea va ploua și local se vor cumula peste 15 l/mp, în Oltenia și sudul Moldovei vor fi mai ales ploi, iar în Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania se vor semnala local precipitații mixte și, izolat, vor fi condiții de polei. În nordul și centrul Moldovei, precum și la munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în estul teritoriului, cu rafale de 45…55 km/h, precum și în zona montană înaltă, mai ales a Carpaților Orientali, cu 60…70 km/h, iar zăpada va fi temporar viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei și 13…14 grade pe litoral, iar cele minime vor fi de la -6 grade în estul Transilvaniei până la 6 grade în sudul Dobrogei. Izolat se va semnala polei.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și se va răci. Va ploua mai ales în cursul zilei, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații în toată țara. În estul Olteniei, în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei va ploua, iar în restul teritoriului vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, local mai însemnate cantitativ și cu depunere de strat de zăpadă, mai consistent la munte, mai ales în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, precum și în sudul teritoriului, îndeosebi în prima parte a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 12 grade, ușor mai ridicate pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață în sud și sud-est.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menține în general închisă, va ploua mai ales în cursul zilei, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi rece mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în nord-vest și 7…8 grade pe litoral, iar cele minime între -8 și 1 grad. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, unde vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile vor fi posibile izolat. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte și, trecător, în vest și sud. Dimineața și noaptea, în sud – sud-est, vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi Risc însemnat de producere a avalanşelor în masivele Făgăraş şi Bucegi

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 0 grade. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării, unde vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. La munte va ninge. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, în creștere spre sfârșitul intervalului îndeosebi în sud și vest. Trecător vor fi precipitații slabe, mai ales în nord, centru și est.