PROGNOZA METEO. Weekend cu vreme de toamnă. Află de când se încălzeşte vremea

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că abia de luni vremea va intra într-un proces de încălzire şi de revenire la temperaturi normale pentru această perioadă.

RomaniaTV.net
21 aug. 2015, 13:11
PROGNOZA METEO. Weekend cu vreme de toamnă. Află de când se încălzeşte vremea

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi rece pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade in Oltenia şi dealurile de vest şi 26 de grade în Deltă. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de sud-vest a ţării şi va prezenta înnorări temporare în celelalte regiuni. Va ploua, mai ales ziua, pe arii extinse în Crişana, Banat, Oltenia, local în Muntenia, Dobrogea şi posibil izolat în restul teritoriului. Cantităţile de apă vor mai putea depăşi, cu totul izolat 20…25 l/mp în vestul, în sudul ţării şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, pe arii restrânse în regiunile sudice.

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbătă, vremea va fi rece. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, trecător va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea, cerul va deveni variabil şi vântul va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice vor creşte uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi, îndeosebi ziua, pe spaţii restrânse în regiunile vestice, sudice şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Duminică, vremea se va încălzi faţă de ziua precedentă, astfel că temperatura maximă va fi de 25…26 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO. Luni, valorile termice vor continua să crească la nivelul întregii ţări şi se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, în regiunile estice şi sudice, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare pe litoral, iar spre sfârşitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade in Dealurile de Vest şi 30 de grade in Campia Romana.

VREMEA IN BUCURESTI. Luni, vremea va deveni normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată faţă de cea din ziua precedentă, va fi de 28…29 de grade.

PROGNOZA METEO. Valorile termice diurne vor mai creşte, iar ploile vor fi izolate la inceput in regiunile vestice si nord-vestice, apoi vor lipsi. Temperaturile maxime vor ajunge să se situeze între 25 de grade in nordul litoralului şi 32 de grade in zonele de campie.