Programul de REVELION, vezi ce poţi vedea în noaptea dintre ani la ROMÂNIA TV, PRO TV sau ANTENA 1

O mare parte dintre romani stau acasa de Revelion si aleg sa petreaca noaptea dintre ani uitandu-se la televizor. Nu e de mirare ca lupta televiziunilor pentru audiente este acerba in acest sens. Desi ne aflam abia in noiembrie, multe din programele de Revelion au fost deja filmate.

16 nov. 2017, 20:22
Programul de REVELION, vezi ce poţi vedea în noaptea dintre ani la ROMÂNIA TV, PRO TV sau ANTENA 1

România TV – muzica populara

Desi in mod obisnuit transmit stiri si talk show-uri politice, de Revelion Romania TV va difuza un program de divertisment cu artisti de muzica populara.

Kanal D – Teo Trandafir

Programul de Revelion Kanal D va fi prezentat de Teo Trandafir si Bursucu. Va fi o emisiune speciala a Teo Show, cu artisti invitati din diverse stiluri muzicale.

National TV – Generatia de Aur

Chiar daca in mod obisnuit National TV nu se afla in topul audientelor, emisiunile prezentate de Corina Chiriac reusesc, surprinzator, sa fie foarte vizionate. Astfel, de Revelion, televiziunea va transmite show-ul prezentat de artista, Generatia de aur, la care vor participa artisti de muzica usoara si populara ori actori cunoscuti.

Antena 1 – Revelionul cu Dan Negru

Dan Negru este campionul audientelor in noaptea de Revelion. Asa se intampla in fiecare an de aproape doua decenii incoace. Potrivit adpm.ro, De aceasta data el va avea 120 de invitati, din diverse domenii de activitate. Conform Click, va fi inclus in program si celebra scena cu masti. Printre invitati se spune ca vor fi Florin Piersic si Al Bano.

Pro TV – filme de top

Ca in fiecare an, Pro TV mizeaza pe un program foarte bun de Craciun, cu emisiuni speciale si filme, pentru ca de Revelion sa transmita filme de top.

TVR 1 – Finala Vedeta Populara

Programul de Revelion al televiziunii publice va include finala concursului Vedeta Populara, show-ul prezentat de Iuliana Tudor.