Ramona Gabor, cumpărată de iubitul irakian? Detalii ULUITOARE ies la iveală despre sora Monicăi Gabor

Un apropiat al lui Ahmad a povestit ca idila dintre irakian si Ramona Gabor este desprinsa parca din film. In timp ce Ramona sustine ca l-a cunoscut pe Ahmad prin intermediul unor prieteni comuni, un apropiat de-al irakianului da in vileag asa-zisa poveste de dragoste.

08 sept. 2014, 19:55

Ramona Gabor a povestit la începutul relaţiei cu Ahmad despre prima lor întâlnire. Sora Monicăi a spus atunci că toată povestea lor a început după ce s-au cunoscut printr-o prietenă comună, însă lucrurile se pare că nu stau chiar aşa. Potrivit cancan.ro, se pare ca acea prietena comuna despre care vorbeste Ramona este un model pe nume Dora Tapos, care de cand a ajuns in Dubai se ocupa mai mult cu „plasarea” romancelor catre diversi oameni de afaceri potenti financiar. Asa s-a intamplat si cu Ramona.

„Dora Tapos i-a prezentat-o lui Ahmad pe Ramona pentru a sta cu el o noapte, contra cost. Cand Ramona a inceput sa-i povesteasca cat de cunoscuta este ea in Romania si cum a avut un cumnat milionar, iar ca acum Monica este un Mr Pink, lui Ahmad i s-a parut interesanta si a ramas cu ea. Despre aceasta Dora, care le-a facut cunostinta, stie tot Dubai-ul ca isi castiga banii pentru ca prezinta modele romance barbatilor cu bani din Emirate. Degeaba incearca Ramona sa spuna altceva, Ahmad este de fapt un client. Toate prietenele ei au fost uimite ca Ramona s-a indragostit de un client si chiar plangea dupa el”, a declarat un apropiat de-al lui Ahmad.

Desi relatia a fost compromisa inca de la inceput, tinand cont de modul in care s-au cunoscut, Ramona spera in continuare sa se impace cu fostul iubit. Prietenele Ramonei sustin ca aceasta s-a consumat extrem de mult in toata perioada asta, dovada fiind ca a slabit foarte tare, si ca nu stie ce sa mai faca pentru a-i reintra in gratii.

Ramona Gabor afişează o siluetă de invidiat în fotografiile pe care le postează pe Facebook, însă puţini dintre fanii ei observă un fapt extrem de evident: este din ce în ce mai slabă. Dacă urmăriţi cu atenţie fotografiile de mai jos veţi vedea cât de subţiri sunt mâinile şi picioarele Ramonei Gabor.

CITEŞTE ŞI: Ramona Gabor, mesaj emoţionant pe Facebook, la un an de la moartea mamei sale

Vezi şi: Ramona Gabor a presimţit moartea mamei sale