Fanii din GIULEŞTI nu vor susţinerea PSD. „Vrem RAPIDUL înapoi, dar n-o să ne mânjim şi noi!”

Adunarea Creditorilor de la FC Rapid SA, grupare intrată în faliment anul trecut, a aprobat folosirea brandului Rapid de către Primăria Sectorului 1. Hotărârea este valabilă până la licitaţia care va avea loc după încheierea procedurii de evaluare, dacă între timp decizia Adunării Creditorilor de la FC Rapid SA nu va fi contestată în instanţă.

20 iul. 2017, 07:38

Majoritatea suporterilor rapidişti sunt încântaţi de ideea revenirii echipei în fotbalul românesc, chiar şi cu susţinere politică din partea PSD. Pentru fanii de la T2 însă, lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Vechi contestatari ai lui Valerii Moraru, suporterii care în urmă cu câţiva ani s-au desprins din Peluza Nord, au adoptat, miercuri seară, o poziţie cât se poate de clară.

Rapid, preluat OFICIAL de Primăria Sectorului 1

Câteva zeci de fani au mers în miez de noapte la Primăria Sectorului 1 pentru a se asigura că mesajul pe care-l transmit e înţeles de autorităţile locale. Fanii au afişat mai multe mesaje elocvente, transmiţând că Rapid trebuie să revină, dar fără implicarea politicului, scrie ProSport.

Gabriela Firea vrea ca Rapid să fie susţinut de Primăria Bucureşti

„Un strigăt din Vechea Troie! Nu din Teleorman!”, „FIRE-Aţi ai dreacu cu planurile voastre”, „RAPID este vechea şcoală. N-are nevoie de asistenţă socială!” şi „Vrem RAPIDUL înapoi, dar n-o să ne mânjim şi noi!” au fost câteva dintre mesajele afişate de fanii care obişnuiau să creeze o atmosferă superbă la Tribuna a 2-a a stadionului din Giuleşti.

Dragnea: Îl susţin moral pe Tudorache în salvarea clubului Rapid. Sper să nu fiu acuzat de trafic de influeţă