Răsturnare de situaţie. Criminala de la metrou ar putea scăpa de toate acuzaţiile

Magdalena Șerban, femeia care a comis oribila crimă de la metrou împingând o tânără pe șinele metroului, ar putea scăpa de toate acuzațiile. Avocații acesteia au depus la Parchet mai multe documente din perioada în care femeia a locuit în Spania, documente prin care se arată că aceasta are mari problemele psihice.

29 dec. 2017, 14:34
Răsturnare de situaţie. Criminala de la metrou ar putea scăpa de toate acuzaţiile

Din documente se arată că tatăl și fratele femeii erau tutorii legali ai acesteia, însă aceștia au scăpat-o de sub supraveghere.

Citeşte şi Părinţii criminalei de la metrou au viaţă grea. Ce se întâmplă cu ei după ce fiica lor a şocat cu fapta sa o lume întreagă

Deocamdată, în acest caz s-a dispus o expertiză psihiatrică. În cazul în care medicii constată că femeia nu a avut discernământ, atunci ea va fi exonerată de orice acuzație și internată într-un spital de boli psihice.

Citeşte şi STENOGRAMĂ EXPLOZIVĂ, în cazul crimei de la metrou. Apelul la 112 în cazul primei victime

Specialiștii consideră că este destul de greu de dovedit faptul că ea nu a avut discenământ, cu atât mai mult cu cât se vede pe imagini că și-a pregătit totul în cele mai mici detalii. Totuși, nu este exclus ca expertiza să arate că femeia are grave probleme psihice și să fie exonerată.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul crimei de la metrou. Magdalena Şerban a făcut dezvăluiri uluitoare