Răsturnare de situaţie la Te Vreau Lângă Mine. Anunţul făcut de Kanal D

După câteva zile în care temperatura pe platourile Te Vreau Lângă Mine a atins punctul critic, lucrurile par să se domolească. În ciuda caniculei de afară şi din platou, Gabriela Cristea va continua să prezinte emisiunea. Dar fără acompaniamentul muzical al soţului ei şi viitorul tătic Tavi Clonda.

24 iun. 2017, 10:27

Luni, Gabriela Cristea va prezenta, ca de obicei, Te Vreau Lângă Mine la Kanal D. Situaţia pare să se fi calmat la postul Kanal D, cu excepţia faptului că Tavi Clonda nu-i va mai cânta în strună soţiei sale. Sursele spun că bandul lui Tavi nu va mai cânta în emisiune, dar nu se ştie cine îi va lua locul. 

Şi zvonurile privind preluarea emisiunii de către Bianca Drăguşanu par să se infirme. Proaspăta mămică are multiple oferte, dar care nu privesc platoul Te Vreau Lângă Mine. Ba mai mult, ea a scris chiar pe pagina ei de Facebook că nu ştie nimic despre asta.

De altfel, lucrul pare confirmat chiar de către postul tv, al cărui site anunţă că emisiunea este prezentată în continuare de Gabriela Cristea de luni până sâmbătă.