Război între primari. Fost edil pus să sape şanţuri, din cauza amenzilor

Fostul primar al localităţii Fărcăşeşti, din judeţul Gorj, a fost pus să sape şanţuri în comună, după ce actualul primar l-a dat în judecată pentru că nu şi-a plătit amenzile de 9.000 de lei acumulate în timpul mandatului.

RomaniaTV.net
11 ian. 2016, 08:01
Război între primari. Fost edil pus să sape şanţuri, din cauza amenzilor

Primăria Fărcăşeşti a solicitat în instanţă ca fostul primar al comunei, Antonică Belgiu, să facă muncă în folosul comunităţii. Primăria Fărcăşesti a solicitat acest lucru în instanţă, după ce a încercat să recupereze aproximativ 9.000 de lei de la Belgiu, sumă acumulată în urmă neplăţii unor amenzi.

Belgiu are de achitat la primărie amenzi de circulaţie, debitul ajungând la aproximativ 9.000 de lei. Actualul primar, Dănuţ Bălu a cerut în instanţă ca acesta să presteze muncă în folosul comunităţii în contul acestor amenzi, pentru că primăria nu a găsit nici un venit pe care să-i facă poprire fostului primar. Primarul Dănuţ Bălu a mai precizat că şi fiul lui Antonică Belgiu care este avocat are de plătit peste 8.000 de lei, suma ce reprezintă tot contravaloarea unor amenzi.