Război total anunţat de Gigi Becali în cazul depunctării FCSB. S-au depus plângeri la DNA împotriva Comisiilor Federaţiei

Lupta pentru titlul de campioană în Liga 1 se duce și la Comisiile Federației Române de Fotbal. FCSB și CFR Cluj au cerut fiecare depunctarea celeilalte, iar Gigi Becali, omul din spatele patronului din acte de la formația bucureșteană, a anunțat că a depus "niște plângeri" la Direcția Națională Anticorupțieîmpotriva Comisiilor.

04 mai 2018, 11:02
Război total anunţat de Gigi Becali în cazul depunctării FCSB. S-au depus plângeri la DNA împotriva Comisiilor Federaţiei

Miercuri, Comisia de Disciplină a judecat ambele cazuri și a rămas în pronunțare în cazul depunctării cerute de CFR pentru FCSB. Celălalt caz, în care FCSB a solicitat depunctarea clujenilor, a primit un nou termen, pentru 9 mai.

Indiferent de verdict, soarta campionatului s-ar putea decide tot la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, la fel ca anul trecut. „Dacă suntem nemulţumiţi o să mergem până acolo! Probabil, verdictul se va da până se va termina campionatul”, spunea Dan Idita, avocatul FCSB-ului, după audierile de miercuri.

Gigi Becali detonează bomba înaintea ultimelor etape: „Titlul e luat. O să vedeţi înainte de cele trei etape”. Pe ce se bazează

Problema depunctărilor nu este singura care l-a supărat pe Becali. Omul de afaceri s-a supărat că regulamentul FRF îi interzice să semneze un contract sponsorizare cu o casă de pariuri care are contract și cu CS Universitatea Craiova.

„Scrie în regulament că nu mai există depunctare, dacă cineva se retrage și că amenda e pedeapsa maximă. Suntem prea proști, prea servitori, să mă ierte toți că spun așa ceva. La noi sunt comisii fără arbitri, totul e zero!

Eu vreau să iau un milion de euro de la o societate de pariuri și nu pot să-i iau. Au dat ei la Federație că nu poate un sponsor să aibă două cluburi. I-am zis lui Vali să semneze, ce contează ce zice Federația? Ce, îmi face mie Federația planul economic?! Ei nu știu că în legătură cu Comisiile astea sunt niște plângeri pe la DNA! Numai ei sunt apărarea, ce să fac?!”, a declarat Gigi Becali, la postul de televiziune Pro X.