Reacţia fiicei lui Sile Cămătaru după ce tatăl ei a ajuns iarăşi după gratii: Voi da în judecată statul român

Nicoleta Balint, fiica lui Sile Cămătaru, spune că tatăl ei a ajuns după gratii din cauza unui abuz al statului român.

31 aug. 2015, 12:59
Reacţia fiicei lui Sile Cămătaru după ce tatăl ei a ajuns iarăşi după gratii: Voi da în judecată statul român

Fiica cunoscutului interlop a vorbit pe larg la România TV despre cazul în care este implicat tatăl ei. Astfel, tânăra a spus că va ajunge la CEDO unde va da în judecată statul român pentru abuzuri. Mai mult, a adăugat că rudele ei nu fac parte dintr-un clan mafiot şi au afaceri legale din care se întreţin.

„În cel mai scurt timp am să plec la CEDO cu un avocat şi voi da în judecată statul român şi se va face dreptate, iar Nuţu şi Sile nu vor mai fi arestaţi niciodată pentru că nu mai suntem în 2004 şi 2010 să acceptăm abuzurile poliţiei, ale Guvernului român, ale statului român şi o să dăm în judecată pe toată lumea. O să fac dreptate în cel mai scurt timp. Tatăl meu se afla în spital când au venit două maşini de mascaţi fără niciun mandat. El era un om liber. În momentul în care a venit televiziunea nu s-a apropiat niciun mascat de el. Îmi asum tot ce vorbesc, am acte. Tatăl meu era în starea de instanţă, iar doamna judecător se antepronunţă şi îi spune că va primi mandat cu 20 de minute înainte să înceapă şedinţa, fără ca dosarul să fie judecat. Ce drept mai are el să mai spună ceva în instanţă? De asta o să dau în judecată statul. Mai am un proces câştigat la CEDO în 2004. S-au obţinut despăgubiri de 1 milion de euro, bani din care a trebuit să dăm înapoi că au spus că s-au folositi pentru urmărirea lor 10 ani. De ce i-au lăsat 10 ani să comita infracţiuni?„, a declarat Nicoleta Balint.

Citeşte şi Victima fraţilor Cămătaru a vorbit despre bătaia primită la Curtea de Apel Bucureşti: Sile mi-a dat… VIDEO

Nicoleta Balint a mai spus că numele Cămătaru este intens mediatizat.

Tatăl meu nu are nicio legătură cu incidentul. Dacă nu este implicat Nuţu sau Sile, nu se dă la televizor. Sile şi Nuţu vând în România şi de asta ies astfel de scandaluri. Sunt oameni care se ţin de capul lor şi vor să-i vadă jos. Ca drept dovadă dau declaraţii care sunt la dosar şi de asta tatăl meu şi unchiul meu sunt arestaţi pentru un incident care ar fi putut fi rezolvat prin mediere sau prin amendă. Tata şi unchiul meu nu mai au nicio legătură cu niciun fel de clan, ca drept dovadă au stat liniştiţi acasă, aveau locuri de muncă, nu se bate nimeni pentru supremaţie. Nu s-a certat nimeni cu niciun clan, noi suntem prieteni, nu ne-am certat cu Sportivii. Nu există clanuri în România. Tatăl meu este director la un cimitir, are o firmă de leasing de maşini. Unchiul meu are o fermă de animale.

Citeşte şi Dezvăluiri uluitoare în cazul fraţilor Cămătaru. Vezi de ce au ajuns din nou în arest