REACŢIA lui Klaus Iohannis după retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru Cotroceni

Klaus Iohannis, candidat la preşedinţia PNL, a declarat sâmbătă că retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidenţiale reprezintă "gestul unui mare om politic".

RomaniaTV.net
31 mai 2014, 12:57
REACŢIA lui Klaus Iohannis după retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru Cotroceni

Astăzi am văzut un gest al unui mare om politic: Crin Antonescu. Am asistat la un gest unic, în ultimii 24 de ani, făcut de un om politic cu o poziţie foarte puternică, foarte bine plasat, care a renunţat la toate acestea pentru a întări partidul. Prin decizia luată, Crin Antonescu a dovedit că pune interesul partidului şi al României înaintea propriului interes şi a propriei cariere politice„, afirmă Klaus Iohannis într-un comunicat remis Agerpres.

Iohannis îl consideră pe Antonescu „cel mai valoros om al Partidului Naţional Liberal”. „Sper şi îmi doresc ca împreună să reuşim să întărim PNL şi să atingem împreună obiectivele politice pe care şi le propune PNL”, adaugă Klaus Iohannis.

MIŞCARE-SURPRIZĂ. Crin Antonescu NU MAI CANDIDEAZĂ la PREŞEDINŢIA României

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat sâmbătă intenţia de a nu candida la alegerile prezidenţiale din acest an, ca un pas spre urgentarea realizării proiectului de unificare a forţelor de dreapta şi în vederea desemnării cât mai grabnic a unui candidat unic al dreptei la preşedinţia României.

El a afirmat, într-o conferinţă de presă, că a decis să pună capăt interimatului său la şefia PNL.

Klaus Iohannis candidează la preşedinţia PNL şi este văzut drept prezidenţiabilul dreptei la preşedinţia României.

CTP, despre retragerea lui Crin: E un GEST RAŢIONAL, nu mai avea şanse. Klaus Iohannis, candidatul dreptei