Real – Barcelona 2-0: Dublă victorie pentru madrileni în Supercupa Spaniei, Zidane cucereşte al şaptelea trofeu

Real Madrid a cucerit Supercupa Spaniei pentru a 10-a oară în istoria sa, după ce a învins FC Barcelona, joi, pe Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-0, în cea de-a doua manşă. Acest succes vine la doar trei zile după ce formaţia pregătită de Zinedine Zidane s-a impus pe Camp Nou, scor 3-1.    

16 aug. 2017, 13:41
Real – Barcelona 2-0: Dublă victorie pentru madrileni în Supercupa Spaniei, Zidane cucereşte al şaptelea trofeu

UPDATE: Real Madrid şi-a adjudecat Supercupa Spaniei pentru a zecea oară în istorie.
După 3-1 pe Camp Nou, „galacticii” au strălucit şi în returul de acasă contra marii rivale Barcelona.
Asensio a avut nevoie de doar patru minute pentru a deschide scorul.
Barca a dat semne că poate reveni în meci: Suarez a încercat o execuţie spectaculoasă, iar Messi s-a încurcat în duel unu la unu cu Navas.
Real a pus din nou presiune pe final de repriză. Vasquez a nimerit bara, iar Benzema a dus scorul la 2-0. A fost a noua reuşită a francezului în duelurile cu Barcelona.
În minutul 52, Messi a irosit o mare ocazie: argentinianul a tras în transversală. Benzema a trecut pe lângă dublă, dar Ter Stegen şi-a salvat echipa.
Barcelona a continuat să caute golul, iar Luis Suarez a avut şi el o bară.
În minutul 85, catalanii au mai primit o lovitură: Suarez s-a accidentat și este incert pentru meciul din prima etapă a campionatului Spaniei, cu Betis. Uruguayanul a rămas însă pe teren, pentru că Ernesto Valverde epuizase schimbările.
S-a terminat 2-0 pentru Real Madrid, care a câştigat al şaptelea trofeu sub comanda lui Zinedine Zidane.

Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO ONLINE 2017: Returul Supercupei Spaniei, dintre Real Madrid și FC Barcelona va avea loc pe Santiago Bernabeu, de la miezul nopții, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Echipele de start:

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Kovacic, Kroos, Modric – Lucas, Asensio, Benzema
Rezerve: Casilla – Nacho, Theo, Ceballos, Casemiro, Isco, Bale
Antrenor: Zinedine Zidane

Barcelona: Ter Stegen – Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Piqué, Alba – Busquets, Rakitici, André Gomes – Messi, L. Suárez
Rezerve: Cillessen – Semedo, D. Suárez, Deulofeu, Alcácer, Digne, Aleix Vidal
Antrenor: Ernesto Valverde

În prima manșă, echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 3-1, într-un meci în care Cristiano Ronaldo a primit două cartonașe galbene în trei minute și a fost apoi suspendat pentru cinci meciuri, întrucât l-a împins pe arbitrul Bengoetxea, în urma primirii cartonașului roșu.

Astfel, cel mai important jucător din echipa lui Zidane urmează să absenteze în retur. Francezul se va putea baza însă pe Luka Modric, cel care a ratat turul tot din cauza unei suspendări.

De partea cealaltă, principalul absent va fi căpitanul Andres Iniesta.

Real Madrid este însă foarte aproape de câștigarea primei Supercupe, după cea obținută în 2012, atunci când s-a impus tot în fața Barcelonei. Deținătorii ai trofeului, catalanii au cele mai multe Supercupe câștigate – 12 față de cele 9 ale ”albilor”.


UPDATE Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO ONLINE 2017: Real a anunțat că va face apel împotriva suspendării, în speranța că îl va avea pe teren pe Cristiano Ronaldo chiar la retur. Șansele sunt foarte mici ca demersul lor să aibă succes, dar fanii nu vor ceda. Au anunțat deja un protest de proporții, chiar în timpul meciului.

Jose Maria Sanchez Martinez va fi centralul manșei secunde din Supercupa Spaniei și nu va avea viață ușoară. În minutul 7, fanii de pe Santiago Bernabeu au anunțat un protest la adresa arbitrajului, alegând în mod simbolic minutul 7, reprezentând și numărul lui Cristiano Ronaldo. În acel moment, zecile de mii de oameni din tribunele arenei madrilene (care are o capacitate totală de 81.000 de locuri) vor flutura batiste albe, în semn de dezaprobare față de arbitrajul de duminică.


UPDATE Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO ONLINE 2017: Cristiano Ronaldo a rămas cu suspendarea de cinci meciuri și după ce cazul lui a fost judecat de Curtea de Apel. Portughezul de 32 de ani a reacționat pe contul personal de Instagram după ce a auzit vestea, iar mesajul lui a fost unul dur.

Real Madrid – Barcelona LIVE VIDEO ONLINE 2017: 

”Este imposibil să tac în legătură cu această situație. Cinci meciuri. Mi se pare foarte mult și este ridicol. Poți numi asta o campanie împotriva mea”, a comentat Ronaldo.

Duminică, în turul Supercupei Spaniei, Cristiano Ronaldo a fost rezervă și a intrat în minutul 58 în echipa lui Zidane. În minutul 80 a marcat un gol superb, pe care l-a celebrat dându-și tricoul jos, motiv pentru care a încasat un cartonaș galben.

Peste doar două minute, portughezul a căzut în careul Barcelonei după un contact cu Umtiti, iar arbitrul Bengoetxea a considerat că a simulat și i-a arătat al doilea avertisment, eliminându-l de pe teren.

Real Madrid – Barcelona (0:00, Digi Sport 1). Ronaldo, marele absent din returul Supercupei

Returul Supercupei Spaniei, dintre Real Madrid și FC Barcelona va avea loc pe Santiago Bernabeu, de la miezul nopții, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

În prima manșă, echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 3-1, într-un meci în care Cristiano Ronaldo a primit două cartonașe galbene în trei minute și a fost apoi suspendat pentru cinci meciuri, întrucât l-a împins pe arbitrul Bengoetxea, în urma primirii cartonașului roșu.

Astfel, cel mai important jucător din echipa lui Zidane urmează să absenteze în retur. Francezul se va putea baza însă pe Luka Modric, cel care a ratat turul tot din cauza unei suspendări.

Real Madrid este însă foarte aproape de câștigarea primei Supercupe, după cea obținută în 2012, atunci când s-a impus tot în fața Barcelonei. Deținătorii ai trofeului, catalanii au cele mai multe Supercupe câștigate – 12 față de cele 9 ale ”albilor”.

Echipele probabile:

Real Madrid: K. Navas – Carvajal, Nacho, Ramos, Theo – L. Vazquez, Modric, Kovacic, Asensio – Bale, Benzema.
Antrenor: Zinedine Zidane.

Barcelona: Ter Stegen – N. Semedo, Pique, Umtiti, J. Alba – Rakitic, Busquets, Denis Suarez – Messi, Luis Suarez, Deulofeu.
Antrenor: Ernesto Valverde.

REAL MADRID – BARCELONA LIVE în Supercupa Spaniei. ONLINE STREAM Digi – VIDEO. Real Madrid este la un pas să pună mâna pe trofeul Supercupa Spaniei, după ce în prima manșă a reușit să învingă pe rivala Barcelona cu scorul de 3-1, pe Champ Nou.

 

REAL MADRID – BARCELONA LIVE în Supercupa Spaniei. ONLINE STREAM Digi – VIDEO. Returul se va juca pe Santiago Bernabeu, însă galacticii nu se pot baza pe Cristiano Ronaldo. Intrat pe teren în minutul 58, Cristiano Ronaldo a dus scorul la 2-1 în minutul 80, dar a primit cartonaş galben pentru că şi-a dat tricoul jos pentru a se bucura la gol.

 

REAL MADRID – BARCELONA LIVE în Supercupa Spaniei. ONLINE STREAM Digi – VIDEO. Două minute mai târziu, arbitrul Ricardo De Burgos Bengoetxea i-a acordat atacantului portughez şi cel de-al doilea galben şi l-a eliminat, la o fază în care Cristiano Ronaldo a căzut în careul advers după un duel cu Samuel Umtiti.  Atacantul portughez a fost suspendat pentru cinci meciuri. 

Ca să mai aibă o șansă la victorie, Barcelona trebuie să înscrie cel puțin trei goluri și să nu primească niciunul.

REAL MADRID – BARCELONA LIVE în Supercupa Spaniei. ONLINE STREAM Digi – VIDEO. Mundo Deportivo a publicat posibilele echipe:

Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Modrici, Casemiro, Kroos – Benzema, Isco, Bale.

Barcelona: Ter Stegen – Aleix Vidal, Pique, Umtiti, Alba – Rakitici, Busquets, Sergi Roberto – Messi, L. Suarez, D. Suarez.

BARCELONA – REAL MADRID 1-3: Spectacol în prima manşă a Supercupei Spaniei

 

Barcelona – Real Madrid 1-3 în turul Supercupei Spaniei. Returul se joacă în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 00:00.

 

BARCELONA – REAL MADRID 1-3

Real Madrid s-a impus în meciul tur al Supercupei Spaniei, scor 3-1 în fața Barcelonei, într-o partidă disputată pe Camp Nou. Returul e programat pe 17 august, de la miezul nopții.

GOOL REAL, Asencio aduce Supercupa mai aproape de Madrid

GOOL RONALDO, Real preia conducerea cu 2-1 pe Camp Nou.

GOOOL Barcelona, Messi egalează din penalty în minutul 76

GOOOOL Real Madrid! Gerard Pique a trimis mingea în proprie poartă cu o intervenție greșită, prin alunecare, la o centrare trimisă de Marcelo.
 

Pauză la Barcelona, acolo unde scorul este 0-0 în turul Supercupei Spaniei.

 

FC Barcelona – Real Madrid (duminică, ora 23.00, Digi1)

Echipele de start
Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Aleix Vidal, Pique, Umtiti, Alba – Inieste, Rakitici, Sergi Roberto – Deulofeu, Suarez, Messi. Antrenor: Ernesto Valverde
Real Madrid (4-3-3): Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo- Casemiro, Kroos, Kovacici – Isco, Benzema, Bale
Antrenor: Zinedine Zidane

Cristiano Ronaldo a ratat amicalul cu Barcelona și a jucat doar cateva minute in Supercupa Europei. Superstarul lui Real ar putea fi, însă, titular acum. „Cristiano este pregătit din toate punctele de vedere. Este bine, chiar foarte bine. S-a antrenat mult în vacanța și este gata să intre pe teren” a dezvăluit Zidane.

Barcelona este victima preferată a Realului, madrilenii cucerind mai mult de jumătate din cele 9 Supercupe pe care le au în palmares în fața catalanilor. Cu toate astea, Barcelona deține recordul la numărul de trofee, cu 12.