Real Madrid a învins Valencia cu 2-1

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Valencia, într-un meci din etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei, în care ultimele două goluri s-au marcat în minutele 82 (oaspeţii) şi 86 (gazdele).

29 apr. 2017, 09:13
Real Madrid a învins Valencia cu 2-1

REAL MADRID – VALENCIA 2-1. Au înscris Ronaldo ’27 şi Marcelo ’86 pentru Real Madrid, respectiv Parejo ’82 pentru Valencia. Cristiano Ronaldo a ratat un penalti în minutul 57.

Tot sâmbătă, Real Sociedad a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Granada, rezultat în urma căruia oaspeţii au retrogradat.

Partidele Las Palmas – Atletico Madrid şi Espanol – FC Barcelona au loc tot sâmbătă, meciurile Osasuna – Deportivo La Coruna, Betis Sevilla – Deportivo Alaves, Eibar – Leganes şi Celta Vigo – Athletic Bilbao se vor disputa duminică, iar întâlnirea Malaga – FC Sevilla este programată luni.

Învinşi în turul de pe Mestalla, din luna februarie (2-1 VIDEO), galacticii n-au voie să mai facă paşi greşiţi – se află pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu liderul Barcelona (78), dar cu o restanţă împotriva Celtei. În plus, elevii lui Zidane sunt dornici de revanşă în faţa propriilor fani, după ce la ultima apariţie au cedat în El Clasico (2-3 VIDEO).
Madrilenii vin după o victorie cu 6-2 în fața lui Deportivo La Coruna (VIDEO), în care a făst spectacol Isco, înlocuitorul accidentatului Bale.

REAL MADRID – VALENCIA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT: Echipele probabile
Real: Keylor Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Nacho – Modric, Casemiro, Kroos – Isco, Benzema, Cristiano Ronaldo;
Valencia: Diego Alves – Montoya, Garay, Mangala, Siqueira – Parejo, Enzo Perez – Munir, Soler, Nani – Santi Mina.
Real Madrid – Valencia se joacă sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.