Reality show-ul Exatlon va fi prezentat de Cosmin Cernat, începând de duminică, la televiziunea Kanal D

Celebrul prezentator si producator de televiziune, el insusi pasionat de sport, va fi alaturi de „gladiatorii” celui mai asteptat reality al anului, in indepartata Republica Dominicana.

04 ian. 2018, 12:38
Reality show-ul Exatlon va fi prezentat de Cosmin Cernat, începând de duminică, la televiziunea Kanal D

Cosmin Cernat va fi prezentatorul „Exatlon”, competitia care va debuta duminica, 7 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D, si care va fi transmisa aproape in timp real din Republica Dominicana.

El insusi atras de lumea sportului, absolvent al Academiei Nationale de Educatie si Sport, si cu o experienta indelungata in acest domeniu vast, fie in calitate de prezentator de stiri sportive, comentator sau producator de emisiuni cu astfel de continut, Cosmin Cernat afirma ca formatul i se potriveste manusa.

Citeşte şi Kanal D va difuza un nou reality show, filmat în Republica Dominicană. Marele premiu este de 100.000 de euro

„M-a atras la Exatlon faptul ca totul e suta la suta adevarat. La fel ca si in sportul de performanta, acest format nu vinde iluzii! Si recunosc ca daca imi era dor de ceva la TV, acel ceva era partea sportiva, de comentariu si de tot ceea ce inseamna sportul in viata noastra, a tuturor”, a spus Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat si-a inceput activitatea la TVR in 1996, dupa care a intrat in echipa Kanal D, in 2007, odata cu lansarea statiei pe piata audiovizualului din Romania. A fost redactor-sef al Stirilor sportive Kanal D si prezentator si realizator al emisiunilor „Fluier de start” si „Fluier final”.

Cosmin Cernat detine, pe langa experienta prezentarii stirilor sportive si o solida experienta de comentator in domenii precum handbal, atletism, baschet, sporturi de iarna. A fost comentator la sapte editii consecutive ale Jocurilor Olimpice si recompensat pentru activitatea sa de Asociatia Profesionistilor din Televiziune din Romania (APTR), in 2000. Cosmin Cernat si-a castigat simpatia publicului si prin faptul ca a prezentat o serie de formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi pretul” , „Stele de 5 stele”, „Satra”.

Citeşte şi Scandalul Euro 2012 a făcut o victimă. Cosmin Cernat demisionează din TVR

Dupa Sarbatorile petrecute in Canada, acolo unde a ales sa traiasca in prezent, Cosmin Cernat va merge direct in Republica Dominicana, pentru a intra in spiritul reality-ului pe care il va prezenta incepand din 7 ianuarie, la Kanal D. Este fericit ca scapa de clima friguroasa din Edmonton, orasul in care locuieste.

„Imi place sa fac diving, dar si snorkeling. As sta cu orele in apa! De asemenea, ma atrage clima din Republica Dominicana. Acum, in Edmonton, sunt -30 de grade!”, a adaugat Cosmin Cernat.