Record de amenzi luate de un şofer în doar câteva minute. A fost amendat cu 9.570 de lei

Un șofer din județul Suceava a fost amendat de către polițiști de 15 ori în câteva minute pentru încălcarea mai multor reguli de circulație, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 9.570 de lei.

RomaniaTV.net
13 oct. 2017, 17:14
Record de amenzi luate de un şofer în doar câteva minute. A fost amendat cu 9.570 de lei

Un tânăr de 22 de ani, din localitatea Grănicești, județul Suceava, a reușit să strângă într-o singură cursă nebună cu mașina atâtea amenzi cât nu reușește un șofer de rând într-o viață întreagă. Urmărit de mașina Poliției după ce a refuzat să oprească la semnalele agenților, bărbatul a încălcat toate regulile de circulație. Acest lucru l-a costat peste 9.500 de lei și suspendarea permisului pentru aproape un an.

Totul a pornit de la faptul că a depășit viteza legală în comuna suceveană Dornești, de pe drumul național DN 17A, fiind surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 73 km/oră. Polițiștii au încercat să-l tragă pe dreapta pe șofer care, deși a redus viteza și a semnalizat intenția de a opri, a mărit ulterior viteza și a continuat deplasarea. În consecință, echipajul rutier a dat drumul la semnalele semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de Poliție și a plecat în urmărirea tânărului de 22 de ani, scrie autobild.ro.

Tânărul a fost amendat cu 9.570 de lei pentru comiterea a nu mai puțin de 15 contravenții, respectiv depășire neregulamentară, viteză, neoprire la semnalul poliției, lipsa RCA și lipsă ITP. Mai mult, agenţii de la Rutieră  i-au suspendat și dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 300 de zile.

Citeşte şi Un şofer a rămas fără maşină pentru că ar fi luat pasageri la ocazie, în Vrancea. „Nu transportam persoane contracost. Este un abuz…”