Rochiile de seară de la NISSA vin cu 50% REDUCERE

NISSA celebreaza in acest sfarsit de saptamana frumusetea in toate formele ei si invita in magazinele sale doamnele si domnisoarele sa se bucure de sedinte gratuite de makeup profesionist, sa castige parfumuri, tinute NISSA si vouchere cadou.

RomaniaTV.net
08 mai 2015, 12:07
Rochiile de seară de la NISSA vin cu 50% REDUCERE

Nu au uitat nici clientii magazinului online si au pregatit o promotie speciala dedicata acelora care vor participa in perioada urmatoare la evenimente speciale, nunti, cocktailuri sau baluri de absolvire. Gasiti pe www.shop.nissa.ro rochii de seara la -50% discount! Brandul NISSA anunta ca stocurile sunt limitate si recomanda clientilor sai sa nu lase pe ultima suta de metri vizita pe magazinul online, in general produsele se epuizeaza dupa prima zi de campanie.

NISSA iti recomanda o terapie de shopping  si rasfat in acest weekend in magazinele NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Piata Romana, Fashion Outlet Militari), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall) pentru noua colectie primavara vara 2015 sau online pentru reducerile la colectia rochiilor de seara!

Nu rata promotiile la rochiile de cocktail, seara sau baluri de absolvire!