Reghecampf, noi explicaţii despre umilinţa cu City: Nu puteam să ne dăm pantalonii jos, că vine Guardiola

La aproape 24 de ore de la umilinţa istorică de pe teren propriu cu Manchester City, scor 0-5, în pla-off-ul Ligii Campionilor, Laurenţiu Reghecampf a comentat cauzele drasticului eşec.

17 aug. 2016, 16:42
Reghecampf, noi explicaţii despre umilinţa cu City: Nu puteam să ne dăm pantalonii jos, că vine Guardiola

Nu dau vina pe jucători, pe nimeni. Nici nu vreau să mă scot nevinovat. Pentru mine e o lecție, trebuie să învățăm multe lucruri. Am auzit ce spunea patronul despre Mourinho, dar i-am spus că Mourinho era antrenor la Inter Milano. Patronul Stelei poate să spună ce dorește, eu nu comentez ce spune, eu spun părerea mea.

STEAUA DINAMO LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT

I-am spus și patronului: ‘Patroane, dacă batem acasă cu 3-0, pierdem cu 4-0 la Manchester’. Nu avem nicio șansă împotriva acestei echipe. Fernandinho merita cartonașul roșu pentru lovitura asupra lui Golubovic, dar nu pot să ies după un asemenea meci să dau vina pe arbitaj. Dacă pui toate lucrurile cap la cap, îți dai seama că e foarte greu.

Eu vreau ca echipa să joace fotbal, chiar dacă jucăm cu Manchester City. Nu pot să antrenez echipa zi de zi cu mentalitatea că trebuie să jucăm fotbal, să ne dominăm adversarii, pentru că așa jucăm în campionat, apoi să schimb total registrul. Nu puteam să mă duc în cabină înainte de meci și să le zic jucătorilor „vine Guardiola, gata, trebuie să ne dăm pantalonii jos„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la DigiSport.