Reglare de conturi în stil mafiot într-un sat din Vaslui. Mai mulţi tineri s-au bătut cu săbii şi topoare. Un tânăr, în comă la spital

Bătaie cu săbii și topoare în Vaslui între mai mulți tineri puși pe scandal. Oamenii din Lipovăţ au asistat îngroziți la răfuiala dintre găștile despre care spun că terorizează întreg satul. Unul dintre tinerii implicați în violențe a ajuns în stare gravă la spital, după ce scandalagiii s-au înjunghiat reciproc.

14 ian. 2018, 06:16
Reglare de conturi în stil mafiot într-un sat din Vaslui. Mai mulţi tineri s-au bătut cu săbii şi topoare. Un tânăr, în comă la spital

A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a linişti spiritele în Lipovăţ, localitatea vasluiană care ar fi terorizată de mai mulți tineri violenți, scrie a1.ro.

Citeşte şi Violatorii din Vaslui, eliberaţi din arest de Sărbători

„Au venit cu topoare, unul cu un cuțit așa, altul cu secure. Mi-era teamă să ies din ogradă la apă”, a spus unul dintre localnici speriați.

Un tânăr de 22 de ani a fost grav rănit în urma unei răfuieli sângeroase. Bărbatul a ajuns în comă la Spitalul de Urgență Vaslui, unde medicii încearcă să-l salveze.

Înainte de a-și pierde cunoștința, le-a spus medicilor că a fost înjunghiat în barul din sat de un bărbat de 49 de ani care îi este dușman. Cu toate că a fost înjunghiat în zona pieptului și a abdomenului, bărbatul s-ar fi târât până acasă, aproape doi kilometri. Apoi i s-ar fi făcut rău și abia atunci a sunat la 112.

Citeşte şi Bătrâni torturaţi ca în Evul Mediu în zilele de Crăciun. Tâlhari aflaţi în căutare de bani le-au rupt degetele şi urechile

Sătenii spun că atât bărbatul înjunghiat, cât și cel care a fost la un pas de a-l ucide, fac parte din două grupări violente care ar teroriza întreaga comună.

Zona a fost împânzită de jandarmi și de polițiști criminaliști care încearcă să dea de urma agresorului. Anchetatorii vor să afle dacă au de-a face cu o tentativă de omor.