Reguli bancare care te scot din minţi. Un operator a insistat să discute cu un bebeluş, despre un cont

Publicat: Luni, 07 Octombrie 2013 11:54 // Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2013 15:12 // Sursa: romaniatv.net

Angajatul unei bănci din Anglia a insistat să discute cu titularul de cont într-o chestiune financiară legată de depozitul bancar, deşi fusese avizat că acesta are doar 6 luni şi nu ştie să vorbească.

Foto: mirror.co.uk

Peste tot în lume băncile sunt instituţii extrem de riguroase cu reguli a căror stricteţe îi enervează la culme pe clienţi, unele dintre ele de-a dreptul obtuze. Nu de puţine ori, angajaţii complică şi mai mult lucrurile, cum s-a întâmplat cu operatorul a unei bănci din Anglia, care a împins o situaţie banală dincolo de limitele absurdului.

Părinţii unui copil în vârstă de 6 luni, din Cheslyn Hay, care făcuseră pe numele micuţului un depozit de economii, au fost apelaţi de către un operator de la call center-ul Băncii Halifax, pentru a corecta o eroare apărută în cont, numai că aceasta a insistat să discute această problemă chiar cu titularul contului, deşi acesta era un bebeluş.

Mama copilului, Jenny Nicholls, a declarat pentru mirror.co.uk: "Am aşteptat, iar când ne-a venit rândul am dat toate datele de securitate privitoare la cont. Când am terminat întreaga procedură, omul de la celălalt capăt al firului a întrebat: Este domnul Harry Nicholls acolo? I-am spus că nu. El a întrebat dacă ar putea discuta cu Harry, dar i-am spus că acesta este doar un copil, care nici măcar nu poate să vorbească.

I-am spus că sunt mama lui, dar el a replicat că îi pare rău, dar nu poate vorbi cu mine la telefon, ci doar cu titularul de cont. M-am gândit că e o glumă, dar apoi mi-am dat seama că vorbeşte serios".

Părinţii au catalogat drept ridicolă această doleanţă a operatorului şi au promis să închidă contul, în ciuda faptului că purtătorul de cuvânt al Băncii Halifax a recunoscut eroarea şi a promis că va fi demarată o anchetă.

4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Banca Halifax intamplari stupide la banca solicitare absurda banca
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 nov 22:45
...doar cu titularul de cont. M-am gândit că e o glumă, dar apoi mi-am dat seama că vorbeşte serios”. Citeste mai mult pe RTV.NET
...
07 oct 18:01
Votează email 0 email
...ci doar cu titularul de cont. M-am gândit că e o glumă, dar apoi mi-am dat seama că vorbeşte serios”. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
07 oct 17:41
Votează email 0 email
...doar cu titularul de cont. M-am gândit că e o glumă, dar apoi mi-am dat seama că vorbeşte serios”. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
07 oct 11:56
...legată de depozitul bancar, deşi fusese avizat că acesta are doar 6 luni şi nu ştie să vorbească. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H