Renumitul medic oftalmolog Monica Pop şi-a descoperit latura bioenergetică. Ce poză a postat pe Facebook VIDEO

Imagine inedită postată de medicul Monica Pop pe pagina personală de Facebook. Oftalmologul apare într-o fotografie în care are lipite pe corp trei linguri. Alături de poza neobişnuită, medicul spune că a descoperit că are bioenergie.

10 feb. 2016, 10:39
Renumitul medic oftalmolog Monica Pop şi-a descoperit latura bioenergetică. Ce poză a postat pe Facebook VIDEO

Ultima postare a medicului Monica Pop i-a lăsat pe prietenii virtuali cu gura căscată, informează România TV. Fotografia arată că ar avea energii neobişnuite: trei linguri de inox stau lipite pe pieptul său. Postarea este însoţită şi de un mesaj: „eu şi bioenergia mea”, scrie oftalmologul.

Citeşte şi Medicul din Bihor care lua ŞPAGĂ pentru pensionări de boală s-a întors la locul de muncă

Interesant este că în trecut, Monica Pop nici nu voia să audă de energii şi terapii alternative. Ba chiar era extrem de revoltată când cineva susţinea că poate trata diferite boli cu bioenergie.

„Credeti ca asemena oameni daca ar avea ceva de spus in medicina, fie ca este alopata sau nu, nu ar veni sa incerce sa faca macar terapii alternative ori comparative. Noi nu ne-am bucura sa vindecam un pacient pe care nu il putem vindeca niciodata? Nu o sa vina sa faca asta niciodata”, spunea Monica Pop. 

Mai mult, Monica Pop declara că este atee.

Citeşte şi Boli de ochi: Probleme oculare care îţi pot afecta vederea

„Nu sunt un om religios absolut deloc. Şi nu o sa fiu niciodata. Va rog frumos sa nu va uitati la ce vorbeste doamna Tatoiu pentru ca ea crede ca stie toate lucrurile, nu este adevarat ce spune, habar nu are. Ea vine si da sfaturi in toate domeniile”, spunea medicul oftalmolog într-o emisiune unde era invitată şi Monica Tatoiu. Postarea Monicăi Pop a strâns zeci de aprecieri şi comentarii.