Replica PNL la apelul lui Ponta: „Nu mai minţiţi!”

"Din decenţă şi respect faţă de oamenii care au crezut în proiectul USL, vă rog să nu mai minţiţi, să nu mai urmăriţi doar jocuri de imagine", a scris purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, pe pagina ei de Facebook. Reacţia purtătorului de cuvânt al liberalilor vine după ce premierul Victor Ponta a lansat un nou apel către PNL de a salva proiectul politic numit "Uniunea Social-Liberală" şi de a rămâne în Guvern, precizând că doreşte să transmită acest mesaj înaintea şedinţei liberalilor, de marţi seara.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 16:42
Replica PNL la apelul lui Ponta: „Nu mai minţiţi!”

„Domnule Victor Ponta fac un apel la dumneavoastra: nu mai mintiti! Din decenta si respect fata de oamenii care au crezut in proiectul USL, va rog sa nu mai mintiti, sa nu mai urmariti doar jocuri de imagine. Apelul dvs este fals! Acest apel trebuie sa-l faceti in fata oglinzii catre dumneavoastra! Sunteti singurul care poate pune capat acestei situatii prin numirea propunerilor facute de PNL. PNL nu a cerut nimic in plus, nu a cerut nimic de la nimeni ci doar dreptul sau”, a scris Cristina Pocora pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PNL i-a reproşat premierului Ponta că: „Dati PNL-ul afara de la guvernare, rupeti USL-ul, dar pactul de coabitare (cu Traian Băsescu n.red.) merge mai departe! Ba mai mult, vad in atitudinea dumneavoastra exact acea atitudine a lui Traian Basescu – ii acuza pe ceilalti exact de ceea ce face el, nu se da inlaturi de la nimic pentru a acapara toata puterea in mainile sale si ale apropiatilor, ba chiar am sesizat ca aveati si vocea putin sugrumata, mai ca va venea sa plangeti, ca stim noi cine…”.

Premierul Victor Ponta a lansat un nou apel către PNL de a salva proiectul politic numit „Uniunea Social-Liberală” şi de a rămâne în Guvern, precizând că doreşte să transmită acest mesaj înaintea şedinţei liberalilor, de marţi seara.

Delegaţia Permanentă a PNL este aşteptată să tranşeze, marţi seară, situaţia din USL, o decizie anticipată de liderii partidului fiind retragerea miniştrilor liberali din Guvern.