Restricţii între judeţele Giurgiu şi Teleorman, din cauza acumulărilor de apă pe carosabil

Centrul Infotrafic anunţă că s-a instituit restricţie de circulaţie pentru maşinile mai mici de 7,5 tone pe DN 6, între judeţele Giurgiu şi Teleorman, din cauza acumulărilor de apă pe carosabil. Şoferii pot circula în zonă pe rute ocolitoare.

08 mart. 2018, 17:43
Restricţii între judeţele Giurgiu şi Teleorman, din cauza acumulărilor de apă pe carosabil

Centrul Infotrafic anunţă, joi seară, că pe DN6 între localităţile Ghimpaţi (judeţul Giurgiu) şi Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman), a fost extinsă restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa maximă total admisă mai mică de 7,5 tone, precum şi pentru toate autovehiculele care efectuează transport de persoane.

„Măsura a fost impusă ca urmare a acumulării de apă pe partea carosabilă, pe raza localităţii Drăgăneşti-Vlaşca, la intersecţia cu DJ503, în judeţul Teleorman”, anunţă Infotrafic.

Circulaţia autoturismelor a fost deviată pe DN61 Ghimpaţi – Milcovăţu – DJ612 Mereni – Videle – DJ503 Videle – Târnava – DC18 Comoara – ieşirea din Drăgăneşti Vlaşca pe DN6, spre Alexandria.

Anterior, fusese instituită restricţie de circulaţie pentru maşinile mai mici de 3,5 tone, în aceeaşi zonă.

Zeci de gospodării, dar şi drumuri din Teleorman, au fost inundate în urma precipitaţiilor şi a topirii zăpezii, în unele locuri nivelul apei ajungând la 40 de centimetri.