REVELION 2015-2016. Cât câştigă vedetele din concertele de la cumpăna dintre ani FOTO

Vedetele de la noi îşi vor rotunji sumele din conturi în noaptea de Revelion. Nume mari precum: Antonia, Alex Velea, Delia sau Brenciu vor petrece Noaptea dintre Ani la muncă, nu alături de familie, dar răsplata financiară va fi pe măsură. Cuplul Antonia şi Velea cer nu mai puţin de 28.000 de euro.

30 nov. 2015, 12:45
REVELION 2015-2016. Cât câştigă vedetele din concertele de la cumpăna dintre ani FOTO

Antonia şi Alex Velea sunt pe departe cel mai căutat cuplu de Revelion, informează România TV. Cei doi îşi vor lăsa baieţelul în grija părinţilor şi vor cânta în Noapte dintre Ani. Familia Velea va fi mai bogată cu 28.000 de euro după noaptea de Revelion.

Delia a adunat în acest an nu mai puţin de 7 premii şi a fost pe locul unu în topurile muzicale, luni bune. Artista va munci din greu în ultima zi din 2015. Va avea 3 concerte în Capitală, iar pentru fiecare va încasa câte 6.000 de euro, în total: 18.000 de euro.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie. Familia lui Vicenzo îi face o propunere inedită Antoniei: „De dragul Mayei…”

Nici Lidia Buble nu va sta degeaba în Noaptea dintre Ani şi nici nu va petrece alături de iubitul ei Răzvan Simion. Artista a prins pe Valea Prahovei oferte pentru 7 spectacole care îi vor aduce 17.500 de euro.

Otilia rupe gura târgului. Cântăreaţa care a devenit vedetă internaţională cu melodia „Bilionera”, cere suma de 20.000 de euro. Vedeta are oferte de concerte din Turcia, Egipt şi din Dubai.

Tarife piperate are şi Horia Brenciu. Doar pentru un show el cere suma de 5.000 de euro şi cum va cânta în trei localuri în Noaptea dintre Ani, îşi va umple buzunarele cu 15.000 de euro.

Citeşte şi Moment jenant pentru Lidia Buble. Iubita lui Răzvan Simion a căzut în direct

Printre cei care au ales munca în locul distracţiei este şi Pepe. Artistul latino cere să fie răsplatit pentru deranj cu 20.000 euro.

Nici puştoaica Nicole Cherry nu se lasă mai prejos. La numai 16 ani artista îşi rotunjeşte veniturile cu 16.000 de euro în Noaptea dintre Ani.