Revelionul Starurilor 2018: Accident la filmările revelionului de la Antena 1 VIDEO

Publicat: Vineri, 29 Decembrie 2017 15:44 // Actualizat: Vineri, 29 Decembrie 2017 15:45 // Sursa: romaniatv.net

Mica Sirenă a alunecat și a căzut în mijlocul scenei, la Revelionul Starurilor 2018.

Zece măști spectaculoase vor urca duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, pe scena Revelionului Starurilor 2018, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Una dintre ele este delicata Ariel, din "Mica Sirenă".

Diafana creatură va acapara imediat atenția artiștilor de sex masculin din platou care vor începe să o stropească cu șampanie. Momentul “băii de șampanie” va continua pentru Mica Sirenă cu un altul la fel de neprevăzut. Odată ridicată din cada instalată în mijlocul scenei special pentru ea, aceasta va aluneca și se va întinde la podea cât este de lungă. “Se mărită anul ăsta!”, a fost concluzia pe care au tras-o cei prezenți, amuzați de situație.

Din culisele Revelionului Starurilor 2018: Adriana Trandafir a croșetat în gradenă, “măștile” au suferit din cauza căldurii

Mulți artiști s-au împiedicat sau au alunecat pe scenă, la filmările pentru Revelionul Starurilor 2018. Anda Adam a uitat de treapta de la intrarea în scenă, s-a împiedicat și a căzut chiar în momentul în care invitații erau poftiți în platou. De asemenea, personajul Ariel din “Mica Sirenă” a alunecat din cauza scenei udate cu șampanie și s-a întins pe podea cât era de lungă.  Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma acestor incidente.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H