REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ PRAHOVA 2017. Elevii nemulţumiţi de note pot face contestaţii

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ PRAHOVA 2017. Mii de absolvenţi ai clasei a VIII-a află luni ce note au obţinut la examenul de capacitate. Cei nemulţumiţi de rezultate pot face contestaţii în speranţa că media lor pentru intrarea la liceu va creşte. 

26 iun. 2017, 09:09
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ PRAHOVA 2017. Elevii nemulţumiţi de note pot face contestaţii

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2017 PRAHOVA. Absolvenţii de clasa a VIII-a înscrişi la Evaluarea Naţională 2017 au trecut miercuri, 22 iunie, prin proba scrisă la Matematică, iar joi au dat examen la limba maternă.

Deşi cei mai mulţi dintre candidaţi au susţinut cu tărie că exerciţiile şi problemele de la matematică au fost neaşteptat de uşoare, chiar sub medie, au fost cazuri în care elevii s-au încurcat, din cauza neatenţiei, fie la problema banală de algebră, fie la problema de geometrie plană, considerată de toţi cea mai dificilă dintre toate subiectele.

Primele rezultate de la evaluarea naţională vor fi afişate luni, până la ora 16.00. Elevii nemulţumiţi de notele primite le pot contesta în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00. Contestaţiile vor fi soluţionate în 27- 29 iunie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 30 iunie.

Elevii din judeţul Prahova pot găsi toate notele de la evaluare pe RomaniaTV.net. VEZI REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2017 PRAHOVA