Rochiile lui CARMEN IOHANNIS. Alexandru Ciucu: Sunt îndeajuns de SCURTE cât să facă presa să se intereseze

Carmen Iohannis a atras atenţia prin ţinutele sale vestimentare, la toate apariţiile sale publice, în calitate de Prima Doamnă. După ce a fost criticată că poartă haine care nu se potrivesc cu noul său statut, soţia preşedintelui a apelat la un designer. Alexandru Ciucu spune că Prima Doamnă  "poartă rochii indeajuns de lungi cât să fie decente pentru apariţiile publice şi  indeajuns de scurte cât să facă presa să se intereseze de subiectul acesta."

28 apr. 2015, 14:04
Rochiile lui CARMEN IOHANNIS. Alexandru Ciucu: Sunt îndeajuns de SCURTE cât să facă presa să se intereseze

Carmen Iohannis a arătat, după ce soţul său a devenit preşedinte, că îi place să îmbrace în culorile îndrăzneţe, precum auriul şi rozul. 

Ultima ținută aleasă de prima doamnă pentru deplasarea de luni la Roma a fost un deux-piece culoarea oului de raţă, sandale roz cu dresuri şi o geanta mare, la fel de roz, iar alegeerea a fost criticată de unii specialiști îin domeniu.

Consilierii vestimentari ai primei doamne spun că aceasta trebuie să se conformeze, totuşi, unui dress-code adecvat.

„Calitatea de Primă Doamnă ar obliga-o la o tinută mai după etichetă, un dresse-code care să fie conform rigorilor”, a declarat Eli Lăslean, la B1 TV. 

Alexandru Ciucu, designerul oficial al lui Carmen Iohannis, a descris ţinuta pe care i- a creat-o Primei Doamne, dar a dat explicaţii şi despre lungimea rochiilor.

Este vorba despre un sarafan şi un sacou de cualoarea mentei. In viziunea mea, este o Jackie Kennedy a zilelor noastre. Mi se pare că poartă rochii indeajuns de lungi cât să fie decente pentru apa public şi indeajuns de scurte cât să facă presa să se intereseze de subiectul acesta„, a spus Ciucu. 

CITEŞTE ŞI CARMEN IOHANNIS, în centrul atenţiei la Roma. Cuplul prezidenţial, maraton de selfie-uri VIDEO