Român acuzat că ar fi participat la un furt în urma căruia unei femei i-a fost tăiată urechea, în Italia, reţinut de poliţiştii doljeni

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Craiova, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie săvârşită prin cruzimi, a fost prins de poliţiştii doljeni. El a fost reţinut, fiind suspectat că a participat la tâlhăria din Italia, în urma căreia unei femei i-a fost tăiată urechea.

09 oct. 2018, 13:53
Român acuzat că ar fi participat la un furt în urma căruia unei femei i-a fost tăiată urechea, în Italia, reţinut de poliţiştii doljeni

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, marţi, în Craiova, un bărbat de 34 de ani, din localitate, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru tâlhărie săvârşită prin cruzimi.

El este suspectat că a participat la tâlhăria din Lanciarno, provincia Chieti, din Italia, în urma căreia a fost tăiată urechea unei femei.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, el fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Activităţile s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Poliţiei italiene şi Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Italia.