Român condamnat la 18 ani de închisoare, în Marea Britanie, pentru că a violat o tânără beată-moartă

Un român a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru un viol comis în Marea Britanie! 18 ani după gratii a primit Tudor Tofoi, care în ziua de Crăciun, anul trecut, a violat o tânără din Dover.

18 aug. 2015, 14:30
Român condamnat la 18 ani de închisoare, în Marea Britanie, pentru că a violat o tânără beată-moartă

Fata era beată, iar violatorul român credea că instanţa nu va crede mărturiile victimei. Tânăra ieşise la distracţie, la băut, în seara de Crăciun, cu prietenii. După petrecere, a plecat spre casă. Fiind ameţită, nu şi-a dat seama că era urmărită de român şi de un prieten de-al său. Când fata a ajuns într-o zonă mai întunecată, a urmat atacul, pe o alee ferită de ochii trecătorilor, potrivit România TV.

Victima vorbea la telefon cu o amică. A ripostat, l-a lovit pe atacator, dar nu a reuşit să scape. Interlocutoarea a asistat la întreaga scenă, prin telefon, şi a strigat zadarnic la agresori să îi lase prietena în pace.

După ce a fost găsit vinovat pentru atacul din decembrie anul trecut, Tofoi a primit 18 ani de închisoare, în total. Instanţa a aflat că tânărul de 21 de ani şi-a urmărit victima, cu un prieten, iar apoi a violat-o cu brutalitate. Victima a ascultat, în lacrimi, cum judecătorul l-a condamnat pe agresor la 15 ani de închisoare, plus încă 3.

Citeşte şi Un român, condamnat la închisoare după ce a viol o turistă americană

Violatorul a vrut să fugă acasă, în România, după ce a aflat că poliţia îl caută. Mama violatorului român este cea care l-a convins să se predea. De altfel, judecătoarea a lăudat gestul femeii. Tudor Tofoi a fost găsit vinovat după mai bine de 6 ore de deliberări.

Nu vom tolera asemenea violenţe împotriva femeilor, mai ales când ele sunt vulnerabile, au băut sau există alte situaţii. Este inacceptabil ca femeile să fie atacate astfel. Românul îşi va petrece cel puţin 10 ani după gratii, înainte să poată cere eliberarea condiţionată.