Românca dispărută la Nisa a fost găsită într-un spital, în stare gravă. Soţul ei, dat dispărut în continuare

Femeia de cetăţenie română, dispărută după atacul de joi de la Nisa şi al cărei copil minor a fost identificat sâmbătă, a fost găsită de autorităţi într-un spital din oraşul francez, fiind în stare gravă, dar stabilă, informează MAE, în timp ce soţul ei este dat în continuare dispărut.

RomaniaTV.net
17 iul. 2016, 10:07
Românca dispărută la Nisa a fost găsită într-un spital, în stare gravă. Soţul ei, dat dispărut în continuare

Ministerul Afacerilor Externe informează că mama minorului a fost identificată la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă.

„Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României în Franța aflat la faţa locului şi al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia. Reprezentanții misiunilor diplomatice române din Franța mențin legătura cu personalul medical și vor monitoriza evoluția stării de sănătate. Verificările cu privire la situația celuilalt cetăţean român dat dispărut continuă”, se precizează într-un comunicat al MAE.

Premierul Dacian Cioloș a discutat sâmbătă seară telefonic cu omologul său francez, Manuel Valls, despre familia de români care a fost la Nisa pe 14 iulie și al căror copil este internat în spital, premierul francez dând asigurări că autoritățile „fac tot ce le stă în putere pentru a clarifica situația”.

Cioloş: Am discutat cu Valls despre românii dispăruţi la Nisa. Francezii fac totul pentru clarificarea situaţiei

Un minor român, declarat dispărut în urma atentatului de la Nisa, a fost identificat într-un spital din orașul francez, a anunțat, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Externe. „În ceea ce privește situația minorului internat într-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetățean român”, a informat sursa citată.

Noi imagini CUMPLITE de la atacul din Nisa. Martorii au filmat momentul în care camionul intră în mulţime VIDEO