Românca Laura Bretan a ajuns în finala „America’s Got Talent”

Românca Lauta Bretan i-a convins pe juraţii americani că merită să ajungă în finala concursului "America's Got Talent". Cu o prestaţie de zile mari, căştigătoarea show-ului "Românii au talent" a câştigat admiraţia juriului american, care s-a ridicat în picioare şi au aplaudat-o. 

01 sept. 2016, 06:26
Românca Laura Bretan a ajuns în finala „America’s Got Talent”

Românca a ales pentru semifinală o piesă greu de interpretat – „Pie Jesu”- una dintre ariile preferate ale bunicului său, care a murit la începutul acestui an şi se pare că nu a dat greş.

„Bunicul meu mă aştepta în fiecare zi să vin de la şcoală, asculta operă şi mă încuraja să cânt. Când s-a îmbolnăvit i-am fost alături, l-am ţinut de mână şi l-am asigurat că totul va fi bine, iar el m-a rugat să-mi urmez visul, să nu încetez să fac ceea ce îmi place. Mi-a fost foarte greu când a murit, dar cred că ar fi foarte mândru că am ajuns atât de departe. O să mi-l imaginez în public când voi cânta piesa lui favorită“, a declarat Laura Bretan înainte de a urca pe scena „America’s Got Talent“.

La sfârşitul prestaţiei, laudele din partea juriului nu au mai contenit. Heidi Klum a strecurat și un „wow!” printre aplauze. „Ești binecuvântată!”, a  mai spus aceasta.

„Laura, ştiu că aceasta a fost cea mai bună interpretare de până acum în această competiţie. A fost frumoasă, a fost făcută cu atâta sinceritate, ai revenit cu un moment exploziv. Dacă nu ajungi în finală, ceva este cu totul greşit“, i-a mărturisit Simon Cowell.

Laura Bretan, în vârstă de 14 ani, a fost desemnată câştigătoarea celui de-al şaselea sezon al emisiunii „Românii au talent”. Ea locuieşte împreună cu părinţii săi locuieşte în Northbrook, în apropiere de Chicago.