Românce păcălite prin meteoda „văduvul bogat”

Un nou tip de escrocherie face victime în rândul femeilor naive. Mai multe românce au ajuns să fie păcălite cu mii de euro prin metoda "văduvul bogat". 

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 08:04
Românce păcălite prin meteoda „văduvul bogat”

Escrocii se ascund în spatele unor fotografii furate de pe Internet cu bărbaţi îngrijiţi şi bine îmbrăcaţi. Victimele şi le racolează de pe reţelele de socializare şi se prezintă în faţa acestora ca fiind văduvi, bogaţi şi cu doi sau trei copii.

După ce capată încrederea femeilor, bărbaţii le cer acestora să le dea adresa de acasă pentru a trimite chipurile pachete cu cadouri scumpe, apoi le cer să achite taxele vamale pe motiv că ei lucrează pe platforme petrolirere şi nu au acces la conturile din bancă. 

Una dintre victime este o femeie din Galaţi de 50 de ani, care după ce a virat într-un cont 1600 de euro, şi-a dat seama ca a fost înşelată şi a mers la poliţie. A rupt legătura cu bărbaul respectiv, însă la scurt timp apartamentul i-a fost spart şi totul furat din el. Ancheta poliţiei a scos la iveală fatul că banii trimişi de femeie au ajuns într-un cont din Malaezia.