ROMANIA DANEMARCA. Cât costă BILETELE la meci şi de unde le CUMPERI

ROMANIA DANEMARCA. FRF a anunțat că de miercuri se pot cumpăra bilete pentru partida ROMANIA - DANEMARCA, programată pe 26 martie, pe Cluj Arena.

28 feb. 2017, 10:27
ROMANIA DANEMARCA. Cât costă BILETELE la meci şi de unde le CUMPERI

ROMANIA DANEMARCA. Prețul biletelor variază însă între 35 de lei, la peluză, și 100 de lei la tribună.  Un preț destul de mare, în condițiile în care România are nevoie de cât mai mulți fani în trbiune pentru a câștiga un meci capital. De asemenea, decizia FRF surprinde având în vedere că la meciul cu Polonia, un adversar mai bine cotat decât Danemarca, tichetele pe Arena Națională au costat mai puțin, 30 lei cel mai ieftin.  La amicalul cu Spania, campioană europeană și mondială, cel mai mic preț a fost 50 de lei.

ROMANIA DANEMARCA. Tichetele pot fi achiziționate de pe site-urile pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Fiecare fan poate cumpăra maximum 4 bilete.

ROMANIA DANEMARCA. Meciul România – Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45, și va fi în direct pe TVR 1.

CLASAMENT

ROMANIA DANEMARCA. URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru