ROMANIA-POLONIA. Antrenament dedicat militarilor răniţi în Afghanistan. Clipe emoţionante la Mogoşoaia

ROMANIA-POLONIA. Federaţia Română de Fotbal a invitat să participe la primul antrenament al naţionalei de dinaintea meciului cu Polonia patru foşti soldaţi răniţi în Irak şi Afganistan şi 290 de copii de la şcoli din Bucureşti şi din apropierea Capitalei.

07 nov. 2016, 16:22

ROMANIA-POLONIA. Doi dintre cei 4 soldaţi asistă din fotolii rulante la antrenamentul condus de Christoph Daum la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Din lotul de 30 de jucători convocat de tehnicianul german pentru meciul cu Polonia, din preliminariile CM, şi cel amical cu Rusia, lipsesc doar atacantul Denis Alibec, care a părăsit cantonamentul din cauza unei accidentări, şi portarul Costel Pantilimon, care urmează să sosească în Bucureşti luni seara.

Alibec s-a prezentat la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia şi a fost supus unuei rezonanţe magnetice la genunchiul drept, la care are o leziune de menisc, astfel că a părăsit cantonamentul naţionalei.

ROMANIA-POLONIA. Meciul România-Polonia va avea loc, la 11 noiembrie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018 iar partida amicală cu Rusia se va disputa marţi, 15 noiembrie, la de la ora 18.00, pe stadionul Akhmat-Arena din Groznîi.