ROMÂNIA-POLONIA. Christoph Daum, glumeţ înaintea meciului: Dacă batem, să mă aştept la un contract pe 10 ani?

ROMÂNIA-POLONIA. Tricolorii joacă vineri seara, de la ora 21.45, cel mai important meci al acestei toamne, cu Polonia, liderul grupei E, în preliminariile CM 2018. Cele două reprezentative au susţinut joi antrenamentrele oficiale, pe Arena Naţională.

RomaniaTV.net
10 nov. 2016, 17:12
ROMÂNIA-POLONIA. Christoph Daum, glumeţ înaintea meciului: Dacă batem, să mă aştept la un contract pe 10 ani?

ROMÂNIA-POLONIA. „Va fi un meci de a fi sau a nu fi, la fel ca următoarele meciuri. Am lucrat cu mulți jucători fantastici din naționala Poloniei și știu ce mentalitate au, ce caractere fantastice și vedem rezultatul acum. Sunt mulți polonei care joacă la echipe de top ale lumii.

Dezvoltarea Poloniei din ultimii 15 se vede în rezultatele echipei naționale și ale jucătorilor. Poate fi un exemplu pentru România, care ar putea ajunge la nivelul unde e acum Polonia. Adam Nawalka e un tip super, iar pentru mine, cu numele și succesul său, e emblematic pentru dezvoltarea Poloniei„, a spus Christoph Daum, la conferinţa de presă.

Citeşte şi Christoph Daum, atac la presă şi suporteri: Mă surprinde să constat că nu vedeţi niciodată lucrurile în mod pozitiv

ROMÂNIA-POLONIA. Întrebat dacă se teme o demitere, în cazul unui egal sau al unei înfângeri, Daum a răspuns în glumă: „Rămâne de văzut. Dacă e să câștig, să mă aștept să primesc un contract pe 10 ani?„.