România TV se menţine pe primul loc în topul celor mai citate surse media

România TV se menţine pe primul loc în luna august în topul celor mai citate surse media în presa scrisă, cu 82 de menţiuni, potrivit mediaTRUST.

RomaniaTV.net
30 sept. 2013, 08:39
România TV se menţine pe primul loc în topul celor mai citate surse media

România TV a fost urmată de posturile de televiziune Digi 24, cu 55 de menţiuni, Antena 3 (48 de menţiuni) şi Realitatea TV (42 de menţiuni).

În topul celor mai citate publicaţii online, ROMÂNIATV.NET a fost citat de 18 ori în luna august, aflându-se pe locul trei, la egalitate cu ziare.com. Primele locuri în topul celor mai citate publicaţii online s-au aflat Hotnews.ro şi wowbiz.ro.

Categoria celor mai citate publicaţii de business este condusă de Ziarul Financiar şi Capital, care au înregistrat pe parcursul lunii august câte 8 menţiuni. Următoarea publicaţie din clasament este revista Forbes, la egalitate cu Zf.ro, fiecare înregistrând câte 7 menţiuni.

Radio France International este postul de radio care a înregistrat cele mai multe citări (5) în presa scrisă, în perioada 1- 31 august 2013. Kiss Fm ocupă locul doi în clasament cu 4 menţiuni, urmat de România Actualităţi şi PRO FM, fiecare cu câte o menţiune.