ROMANIA-UNGARIA. Aroganţă MAXIMĂ pregătită de FANII MAGHIARI pe ARENA NAŢIONALĂ

ROMANIA-UNGARIA. Fanii maghiari pregatesc show total pe Arena Nationala cu ocazia meciului ROMANIA-UNGARIA.

08 oct. 2014, 20:10
ROMANIA-UNGARIA. Aroganţă MAXIMĂ pregătită de FANII MAGHIARI pe ARENA NAŢIONALĂ

ROMANIA-UNGARIA. Maghiarii au in plan o coregrafie speciala. Liderii ultrasilor le cer suporterilor sa urmeze indicatiile pe care le primesc. Dupa mesajul care urmeaza sa fie afisat inainte de startul meciului, ungurii vor sa recreeze steagul maghiar in primul minut al reprizei a doua.

ROMANIA-UNGARIA. „Brigada Carpatilor” va fi tema coregrafiei dinaintea fluierului de inceput, sustin surse de la Budapesta. Conducatorii grupului maghiar sunt convinsi ca observatorii partidei si organizatorii romani nu vor le vor interzice mesajul.

ROMANIA-UNGARIA. „La iniţiativa fanilor, propunem ca la intonarea imnului să ducem toţi mâna la inimă! Fotbalişti, antrenori, suporteri, jandarmi, copii şi bătrâni, acasă, la muncă sau pe stadion, când se aude imnul, să arătăm că suntem o ţară!”, scrie site-ul FRF.

ROMANIA-UNGARIA. Iniţiativa este prezentată şi pe prima pagină a programului de meci, care va fi distribuit gratuit tuturor suporterilor prezenţi la meciul ROMANIA-UNGARIA, din preliminariile Euro 2016, ce va avea loc sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Naţională.

ROMANIA-UNGARIA. Revista prezintă, printre altele, un istoric al duelurilor cu maghiarii, imagini din confruntările directe şi interviuri exclusive cu personalităţi din lumea fotbalului pentru care un meci România – Ungaria are o mare însemnătate. Revista propune şi un concurs pe care fanii prezenţi la meci nu trebuie să îl rateze.