Cei zece semifinalisti au adus talentul la un nou nivel si au umplut casele telespectatorilor cu energie, culoare, emotie si foarte multa bucurie.

Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO

Grupul Aeros a fost nominalizat pentru Premiul de Originalitate! Pentru acest premiu, juratii aleg in fiecare semifinala cate un candidat astfel incat, inainte de marea finala Romanii au Talent, publicul sa aiba 5 concurenti din care sa aleaga. Asa cum ne-am obisnuit deja, telespectatorii isi voteaza favoritul si ii ofera premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro! 

In urma voturilor publicului, primii trei concurenti care au avut sansa de a merge in marea finala de la „Romanii au Talent” 

Beniamin Dumbravan, concurentul care a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu a fost cel mai votat concurent de catre public. Datorita voturilor venite de la cei de acasa, pustiul care a surpins cu un moment de Beatbox incendiar merge in marea finala Romanii au talent. 

Pe locurile doi si trei s-au clasat Unison Stars si Aeros, care au impresionat in egala masura si i-au pus pe membrii juriului intr-o situatie extrem de dificila. 

Momentul delicat al serii a venit si in Semifinala 4 Romanii au talent. Juriul a fost nevoit sa decida care dintre preferatii publicului ar trebui sa ocupe un loc in finala. Andi Moisescu si-a dorit sa vada un battle intre baietii de la OK World Wide si Aeros, motiv pentru care a decis in favoarea gimnastilor. 

Andra i-a preferat pe cantaretii talentati de la Unison Stars, in timp ce Mihaela Radulescu a dorit sa ii vada in finala pe cei de la Aeros. 

Cea mai grea decizie a serii i-a revenit lui Florin Calinescu, insa juratul a dorit sa afle care este decizia publicului in privinta concurentilor aflati pe scena. Astfel, pe locul al doilea in opinia celor de acasa s-au clasat cei de la  Aeros.

Pe 2 iunie, in marea finala Romanii au talent Aeros si Beniamin Dumbravan au sansa sa demonstreze ca se numara printre cei mai buni si talentati romani!