ROMÂNII AU TALENT 2016, moment înălţător. Mihaela, în lacrimi: „Am strâns în braţe marele premiu”

ROMÂNII AU TALENT 2016. Laura Bretan, o puştoiacă de doar 13 ani, a ridicat o sală întreagă în picioare şi a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să plângă în momentul în care a început să cânte. Vocea ei a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Publicul şi juraţii au aplaudat frenetic în picioare.

08 apr. 2016, 19:53

ROMÂNII AU TALENT 2016. Cea de-a opta ediţie din sezonul 6 de la „Românii au talent” a adus în faţă membrilor juriului o serie de numere impresionante, printre acestea numărându-se şi cel al Laurei Bretan.

În vârstă de 13 ani, Laura Bretan a ridicat juriul şi sala în picioare chiar de la începutul momentului pe care l-a prezentat la preselectii. Potrivit romaniiautalent.protv.ro, copila a interpretat impecabil melodia „O mio babbino caro”, emoţia transmisă fiind atât de puternică, încât cei patru juraţi au început să plângă, iar cei din sală nu s-au mai oprit din aplaudat.

Impresionat până la lacrimi de evoluţia Laurei, Florin Calinescu a afirmat că şi-ar fi dorit să aibă posibilitatea să mai apese încă o dată pe Golden Buzz, în timp ce Mihaela Radulescu a îmbrăţişat-o pe fată, exclamând că a luat în braţe posibilul câştigător al acestei ediţii.

„Nu mai avem buton auriu. Aşa ceva nu există! O voce care se naşte la nu ştiu câte sute de ani. Tocmai am strâns în braţe marele premiu, asta sper”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Nu cred aşa ceva! Nu cred că a fost real. Încă nu am întâlnit aşa ceva”, a spus Andi.

„Superb, superb, superb! Ne-a năucit! Nu e conştientă de ce dar are de la Dumnezeu”, a spus Andra.

Din păcate, juraţii nu au mai avut buton auriu pentru a o trimite pe copilă în semifinală. La finalul reprezentatiei, Andi, Mihaela, Florin si Andra au urcat pe scena si au imbratisat-o pe micuta si au laudat pentru talentul deosebit pe care il are. Nici Smiley si Pavel Bartos nu s-au lasat mai prejos, reactia lor fiind pe masura momentului care a avut loc pe scena de la Romanii au talent.

Momentul a fost cu atat mai emotionant, cu cat micuta Laura a dezvaluit ca prezenta ei la Romanii au talent reprezinta una dintre dorintele pe care le-a avut bunicul ei.

ROMÂNII AU TALENT 2016, o piesă grea şi o voce cum rar auzi. Ce s-a întâmplat când a început să cânte refrenul

ROMÂNII AU TALENT 2016. De asemenea, Alexandru Precup, Tanarul de 21 de ani, a urcat increzator pe scena de la Romanii au talent si a interpretat foarte bine piesa „Time is running out” a celor de la Muse, spre surprinderea si incantarea celor patru jurati.

Desi la prima impresie pe care a lasat-o nu a fost una foarte puternica, in clipa in care si-a inceput reprezentatia, Alexandru Precup a reusit sa-i incante pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, mai ales ca publicul l-a placut imediat si a inceput sa-l sustina inca din timpul interpretarii, momentul devenind unul de neuitat.

„Nu oricine se atinge de muzica. Mi-a placut ca a venit cu ceva actual”, a spus Andi.

„Mie mi-a placut foarte tare. Mie mi-ai placut foarte multe”, a spus Mihaela.

„Este o alegere foarte grea”, a spus Andra.

Potrivit romaniiautalent.protv.ro, toti cei patru jurati au ajuns la concluzia ca Alexandru merita sa mearga mai departe in concurs. Andi Moisescu a apreciat curajul de care a dat dovada tanarul alegand o asemenea melodie, iar ceilalti trei jurati l-au felicitat pentru momentul pe care l-a prezentat pe scena de la Romanii au talent.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Moment inedit pe scenă. Smiley: Aşa ceva nu am văzut niciodată

ROMÂNII AU TALENT 2016. Adriana Popescu, o tânără de 38 de ani din Satu Mare, a reuşit să facă spectacol pe scena de la Românii au Talent. Smiley a fost uimit de momentul femii şi a declarat că aşa ceva nu a văzut niciodată în concurs.

„Asa ceva nu am vazut niciodata la Romanii au Talet”, a spus Smiley.

„Vai, ce tare”, a explamat Andra.

„Mi se pare ca esti foarte talentata”, a spus Mihaela Radulescu.

ROMÂNII AU TALENT 2016. De asemenea, tot vineri seara, Răzvan Oprea, un baieţel de 8 ani si 10 luni, a uimit publicul şi juriul de la „Romanii au Talent” cu talentul lui, Copil a urcat pe scenă fără nicio emoţie şi reuşit să fure ropote de aplauze după ce a cântat la fluer o piesă de-a lui Liviu Vasilică. Aşa cum era de aşteptat, copilul a trecut în etapa următoare cu 4 de „DA”.

Atata gingasie si atata talent la un baietel de 8 ani”, a spus Mihaela Radulescu.

„Esti o minune de copil”, i-a spus Andra.

„Este genul de act artistic la care as plati”, a marturisit Andi.

Vezi: ROMÂNII AU TALENT LIVE. Momente neaşteptate şi o premieră în cadrul show-ului. Despre ce este vorba