ROMANII AU TALENT LIVE: Nebunie în a patra semifinală

ROMANII AU TALENT LIVE: Urmatorii 12 concurenti sunt gata sa le prezinte romanilor momentele originale, creative si surprinzatoare pregatite pentru cea de-a patra semifinala Romanii au talent, care va avea loc maine, de la 20:30, numai la PRO TV!   

29 mai 2015, 13:45
ROMANII AU TALENT LIVE: Nebunie în a patra semifinală

Romanii au talent 2015, sezonul 5: Semifinala 4. Cele trei Semifinale de pana acum au adus in fata telespectatorilor reprezentatii de exceptie, realizate de concurenti talentati si dornici sa isi demonstreze intregii tari ce aptitudini au, iar Andra, Mihaela Radulescu, Bebe Cotimanis si Andi Moisescu sunt pregatiti sa jurizeze din nou noi momente de senzatie.
Urmareste live pe protv.ro tot ce se intampla inaintea celei de-a doua Semifinale LIVE „Romanii au Talent”.

Daca in preselectii concurentii ne-au impresionat cu momente de senzatie, acum sunt gata sa faca din nou show pe scena. Concurentii ard de nerabdare sa isi demonstreze talentul in fata publicului si a juriului intr-un spectacol LIVE ce debuteaza de la ora 20:30, numai la PROTV!

Rezultatele se vad LIVE la PROTV, intr-o Semifinala incendiara „Romanii au talent”.

15:47 ► Carmen Cernea: „Experienta „Romanii au talent” este una inedita, unica in viata mea. Aici ma simt ca o printesa, toata lumea imi acorda atentie si abia acum realizez ce inseamna un show adevarat. Ceea ce voi prezenta in seara aceasta este un moment ales in ultimele doua saptamani. Sper ca elevii mei sa fie alaturi de mine si toti cei care ma iubesc sa ma sustina”.

15:35 ► Dan Leicu: „Este o ocazie unica pentru a-mi indeplini visul de a ma intoarce in Romania dupa atatia ani in care am fost plecat, sa pot face cunoscut si in tara adevaratul gust al pizzei. Am emotii foarte mari, ca de fiecare data in spectacole sau competitii. Pizza acrobatica nu are limite, asa ca, in seara asta voi prezenta cateva idei noi. Sper ca toti iubitorii de pizza sa trimita un vot pentru mine astazi”.

15:27 ► Cristina Kiseleff: „Experienta traita la „Romanii au talent” reprezinta unul dintre hightlight-urile activitatii mele de pana acum, cu siguranta se alatura celor mai frumoase experiente de pana acum. Abia astept sa urc pe scena in seara asta si sa impartasesc din vibratiile pozitive si dragostea pentru muzica cu minunatul public si cu telespectatorii, care sper sa rezoneze cu ceea ce doresc sa transmit: pofta de viata si energia pe care le ofera muzica. Le multumesc si sper sa continui sa-i bucur cu muzica mea”.

15:15 ► Ada Cercel: „Momentul meu din seara aceasta o sa fie unul spectaculos. Am multe emotii pentru ca am foarte multe lucruri de facut intr-un timp scurt. Sper sa fie totul bine, iar cei de acasa sa aprecieze momentul meu si sa ma voteze”.

15:02 ► Laura Vranceanu: „Romanii au talent” reprezinta o evolutie foarte puternica pentru mine. In seara aceasta voi incerca sa fac oamenii sa se regaseasca in fiecare miscare si vers si sa demonstrez ca folclorul si traditiile romanesti pot fi aduse in orice zona. Am pus toata dragostea in acest moment si imi doresc ca macar jumatate din emotia pe care o simt eu sa ajunga la public si sa voteze cu sufletul”.

14:55 ► Speed cubing: „Romanii au talent” este o experienta unica pentru noi, din care vom invata multe, dar vom si arata multe. Speram ca oamenii sa aprecieze ceea ce facem si sa ne voteze daca vor sa ne vada si in marea finala”.

14:45 ►Casual Band: „Suntem foarte entuziasmati ca am ajuns pana aici. Speram sa castigam sustinerea publicului de acasa si sa-i impresionam cu talentul nostru. Speram sa ne voteze cat mai multa lume pentru ca iubim ceea ce facem, iar in seara aceasta vom arata tot ce putem”.

14:37 ►Bogdan Bolohan: „Experienta „Romanii au talent” este cea mai frumoasa din viata mea si reprezinta si o modalitate de a ajuta comunitatea de dans urban. Reprezinta totodata si cea mai mare provocare pentru mine. Momentul din seara aceasta reprezinta foarte mult pentru mine. Il dedic tatalui meu si fiecarei persoane care se lupta cu o dependenta. Imi doresc sa exprim foarte bine ceea ce simt si sa aduc oamenilor speranta si increderea ca ceea ce poate sa-i conduca este doar dragostea. Sper ca mesajul meu va ajunge la sufletele romanilor si ca ma vor vota astazi”.

14:20 ► Tony Dumitrescu si Bogdan Fanariu: „Momentul din seara asta e singurul de genul acesta din Romania care apare la televizor. E cel mai frumos lucru care ni s-a intamplat, cel mai corect si mai vizibil. Noua ne place, credem in el si ne dorim sa-l ducem mai departe. Vrem sa aducem un strop de bucurie tuturor celor care ne privesc. Ar trebui sa fie un schimb – noi dam publicului bucuria sufletelor noastre, iar el ne rasplateste cu un vot”.

14:15 ► Vlad Ciotescu: „Am avut parte de o experienta inedita la Romanii au talent”, m-am simtit excelent cand am aflat ca sunt in semifinala. In seara aceasta am de gand sa va surprind cu o piesa rock si as dori sa ma votati pentru ca iubesc publicul si stiu ca si publicul ma iubeste”.

14:00 ► I wanna see the moon: „Totul a pornit la intamplare, cand am aflat de preselectiile „Romanii au talent” de la Brasov. Atunci ne-am hotarat sa participam si noi. Emotiile pe care le-am trait aici, nu le-am mai avut niciodata. Promitem sa va oferim in seara aceasta un spectacol inedit. Daca o sa va placa momentul nostru si veti dori sa ne vedeti si in finala, promitem surprize si mai mari. Votati I wanna see the moon”.

13:42 ► Imperia: „Suntem foarte fericiti ca am ajuns in semifinala. Ne place mult emisiunea aceasta si de aceea am decis sa participam. De asemenea, ne place tare mult poporul vostru, sunteti foarte calzi si sensibili si de aceea vrem sa va transmitem toate sentimentele si emotiile noastre prin miscari de dans. Pentru noi dansul inseamna viata noastra, noi traim prin dans. Speram ca ne veti sustine cu votul vostru”.

ROMANII AU TALENT LIVE: I wanna see the moon

Romanii au talent, sezonul 5 – Semifinala 4

Formatia „I wanna see the moon” s-a infintat pe data de 14.03.2013 la initiativa lui Cristian Munteanu, actualul vocalist, si a inca doi membri ai grupului. La inceput, formatia era alcatuita din cinci membri – doi chitaristi, doi vocalisti si un tobosar.

Unul din chitaristi a renuntat la trupa, motiv pentru care tobosarul a trecut la chitara. Din cauza acestor schimbari, formatia „I wanna see the moon” era in cautarea unui nou tobosar. La sugestia vocalistului (Cristian Munteanu), actualul tobosar al trupei (Coman Alexandru) a avut sansa sa participe la cateva repetitii pentru a fi observat si de restul membrilor trupei daca este capabil sa cante acest stil muzical.

Timp de doua luni lucrurile au decurs bine. Repetitiile erau in fiecare saptamana si am ajuns la performanta de a avea o compozitie propie.Trupa „I wanna see the moon” era pregatita sa intre intr-un studio de inregistrari, dar din cauza unor certuri intre membrii trupei, formatia s-a desfintat.

Anul urmator, trupa a luat viata din nou, dar de data asta sub un alt format. Tobosarul (Coman Alexandru) si vocalistul (Cristian Munteanu) au pastrat legatura si erau in cautare de chitarist si de basist. Tobosarul, avand doi prieteni care cantau la chitara si respectiv chitara bass i-a chemat la o repetitie sa vada cum decurg lucrurile. Cei doi membri (Cosereanu Alexandru-Chitara) si Robert Nicolas Pita (Chitara Bass) au fost acceptati in trupa, astfel formandu-se trupa „I wanna see the moon”.

ROMANII AU TALENT LIVE: 

Dan Ioan Leicu

Romanii au talent, sezonul 5 – Semifinala 4

M-am nascut in data de 30 ianuarie 1984 in Sighisoara. Dupa mult timp am lucrat vreo 3 ani pe litoral. Am gasit cu greu un restaurant unde am lucrat ca pizzer, dar dupa trei luni a trebuit sa plec. 

Am plecat in Italia si am stat pe unde am putut si am mucit ce am gasit ( de la spalat de vase, menajer in case la oameni, spalator de geamuri si de masini, salahor constructii de la a la z, impartit flaiere, etc.) asta pana cand in 2007 l-am cunoscut pe domn caruia i-a placut cum muncesc si a decis sa imi faca contract de munca. In sfarsit,  ambitia si constanta pe care am avut-o a dat rezultate. Acel domn mi-a devenit maestru si m-a ajutat sa fac scoala de pizza si sa intru in campionatele mondiale. Am inchiriat un apartament si am continuat sa muncesc. A fost o perioada in 2008 in care am renuntat sa fac pizza si mi-am deschis o firma de finisaje si zugraveli pe care am inchis-o la un an si jumatate pentru ca nu a fost profitabila. 

Am urmat cursurile de specializare, in 2008 am obtinut calificarea de primul nivel cu merit ca si pizzer si am devenit un maestru in domeniu. De atunci contunui sa muncesc, sa fac cursuri. Voi continua la fel si de acum incolo sa imi fac un viitor asa cu vreau eu, casa, familie, pasiuni, etc. 

La „Romani au talent” am decis sa vin si sa arat lumii meseria frumoasa pe care o practic si ca oricine, chiar fara studii si aparent fara scop, poate sa faca ceva frumos si profitabil. Am de gand sa ma intorc in tara si sa arat ca pizza are multe de spus.

ROMANII AU TALENT LIVE: 

Ada Cercel

Romanii au talent, sezonul 5 – Semifinala 4

M-am nascut pe 14 iunie 2000 in Bucuresti. 

In noiembrie 2003 am inceput sa merg la scoala de Muzica nr.3, „Cuibul cu Barza”. Lucrand cu copii mai mari de 5 ani, profesoara mea a fost surprinsa de rezultatele mele la o varsta atat de frageda. 

Am inceput in paralel la Palatul Copiilor cursuri de muzica usoara cu Ansamblurile Meloritm (prof. Elena Nicolai) siArmonia (prof. Ana Tanasescu), dans sportiv, gimnastica aerobica, actorie si engleza. 

In 2005, cantand in autobus, un calator la coborare, apreciind foarte mult prestatia mea, mi-a oferit ofera suma de 5 lei, fiind si primii mei bani castigati in cariera de cantareata.

In acelasi an am intrat la balet la Palatul Copiilor cu Ansamblul Arabesc (prof. Anca Roman) si am fost inscrisa la Clubul Contrapunct cu care am participat la diferite festivaluri si concursuri de profil.

De-a lungul timpului am aparut in cateva filme, am inregistrat melodii si am primit titluri de Minimiss la diferite concursuri de frumusete.

In 2013, aflata in primul an de studiu la Colegiul Dinu Lipatti, am obtinut mentiune la  Concursul de Pian „Brave Claviaturi” desfasurat in cadrul scolii.

 

Toate aceste activitati nu ar fi avut loc daca, pe langa  aptitudinile mele artistice, nu ar fi fost eforturile materiale deosebite ale parintilor, sustinerea si indrumarea permanenta din partea tatalui meu, pentru a putea avea pregatirea artistica cea mai potrivita inclinatiilor mele. 

 

ROMANII AU TALENT LIVE: 

Casual Band

Romanii au talent, sezonul 5 – Semifinala 4

Casual Band se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica prin varietatea genurilor pe care le abordeaza: ALL TIME HITS! Avand in componenta voci soliste precum si instrumentisti-muzicieni cu reale posibilitati improvizatorice, Casual Band imbina cu usurinta stilurile pop, funk, gospel, latino sau jazz. 

Bogdan Uta – saxofon/clape

Am 37 de ani si pasiunea pentru muzica mi-a fost insuflata de catre tatal si unchiul meu – saxofonisti muzica jazz, si de catre mama mea, absolventa a Liceului de Arta din Craiova, sectia flaut si canto. 

Din 2006 am inceput „cu adevarat” abordarea muzicii jazz & pop si studiul saxofonului urmand sa imi promovez propriile proiecte muzicale.

Casual Band a luat nastere in septembrie 2013 intr-o perioada scurta de „perindat” a Irinei si cu putin timp inainte sa se nasca fiul meu, Stefan-Bogdan. Dupa perioade de probe cu alti artisti craioveni (doi vocalisti, doi chitaristi, trei basisti si doi tobosari) in mai 2014 am gasit formula finala pentru Casual Band!

Se spune despre mine ca sunt „exigent”, insa, cu folos!  Colaborarea cu colegii mei din band este o placere, fiind pentru mine „a  doua familie”. Pe 25 mai implinim un an de cand cantam in aceasta formula! Studiem impreuna intr-un mod profesional si suntem atenti la fiecare detaliu 

Irina Pelin – voce

Am 23 de ani si sunt din Chisinau. De la 19 ani, Craiova a devenit a doua mea casa. Aici am absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. Totusi, pasiunea mea cea mare a fost dintotdeauna muzica, pe care am descoperit-o de mica, datorita mamei mele, ea fiind profesoara de muzica. De la 12 ani am inceput sa fac lectii de canto, absolvind „studioul de muzica” si dans din Chisinau. In 2010, ajunsa intr-un oras nou, unde nu stiam pe nimeni, Craiova mi-a parut a fi orasul in care nu voi mai canta. Insa, n-a fost deloc asa. Datorita unui prieten, l-am cunoscut pe Bogdan Uta.

Colaborarea noastra avea sa inceapa abia peste un an. Perioada care a urmat a fost una plina de evenimente frumoase si concerte in cluburile si pub-urile din Craiova si nu numai. Anul trecut, dupa o scurta pauza, am fost incantata de a relua colaborarea cu el, fiind in prezent solista in cadrul Casual Band, unde am intalnit prieteni si colegi buni care ma ajuta sa fac ce imi place cu adevarat!

Traian Barbu– chitara bas

Ma numesc Barbu Traian Ionut, sunt din Craiova si am 21 de ani. Am absolvit Colegiul National „Stefan Velovan” si in prezent sunt student la Facultatea de Educatie fizica si sport Craiova si la Scoala Populara de Arte. Am avut si am doua mari pasiuni, pe care, din fericire, inca reusesc sa mi le satisfac – muzica si sportul. Am inceput sa studiez muzica destul de tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. In clasa a X-a am descoperit chitara clasica, pe care am studiat-o sub indrumarea domnului profesorului Mihai Mihaescu.

In 2010, in seara de Halloween, l-am cunoscut pe Bogdan Uta care canta intr-un Pub din Craiova. Apoi a urmat o scurta perioada de colaborari intre noi, eu cantand la chitara clasica. „Amuzant” a fost anul trecut in luna mai, cand m-a sunat Bogdan sa imi spuna ca are nevoie de basist. Eu am fost surprins ca ma suna deoarece nu cantasem niciodata la o chitara bass, nici macar la o chitara electrica si eram un interpret de muzica clasica.

Cu toate acestea el a avut incredere in mine, m-a incurajat si mi-a oferit o sansa. Am facut rost in scurt timp de o chitara bass, m-am pus serios pe studio. Bogdan mi-a prezentat playlist-ul din ziua urmatoare, iar eu in acea noapte am studiat 15 piese noi. Practic, dupa acea cantare am devenit basist in Casual Band! La doua saptamani mai tarziu, am avut oroarea sa cantam la cadrul Festivalului Zilele Craiovei, in fata intregului oras. Dupa aceste doua evenimente pline de emotii si stres, m-am integrat foarte bine in Casual Band. Inca de la inceput baietii m-au sustinut, au avut rabdare cu mine si le multumesc ca m-au invitat in aceasta frumoasa „familie”.

 Florin Davitoiu –  tobe.

M-am nascut in februarie 1990 in Targu Jiu. Inca din copilarie am cochetat cu muzica , ajungand ca, din clasa VI-a sa fiu la Liceul de Muzica Constantin Brailoiu – Tg-Jiu, sectia percutie. Incepand adevaratul studiu muzical, din clasele VII -XII am fost prezent la diferite concursuri/olimpiade nationale si chiar internationale.

Dupa absolvirea liceului, am urmat Conservatorul din Craiova, unde am aprofundat tainele percutiei si nu numai. In prezent lucrez in cadrul Filarmonicii Oltenia. In anul 2014 am fost cooptat de catre Bogdan Uta pentru a canta in cadrul formatiei Casual Band, care, intre timp a devenit o a doua familie pentru mine!

 Ionut Draniceanu – chitara

La varsta de 7 ani am facut cunostinta cu vioara, apoi, un lucru a fost clar: toate studiile au fost muzicale, fie scoala generala, liceul si apoi facultatea. Provin dintr-o familie in care s-a studiat muzica, mama fiind altista in cadrul Coralei Academice a Flarmonica Oltenia, fratele are aceleasi studii muzicale, iar tata are studii tehnice. 

Chitara am invatat-o singur in liceu inspirat fiind si de proiectele muzicale pe care le avea pe-atunci Bogdan Uta, cu care am colaborat in repetate randuri. De asemenea, am fost motivat de mari chitaristi din toate stilurile. Intreaga familie m-a sustinut chiar daca uneori costurile pregatirilor si ale instrumentelor erau coplesitoare. In Aprile 2014 am avut bucuria sa primesc invitatia din partea lui Bogdan de a fi chitarist in Casual Band. Dupa aproape un de lucru impreuna, pot spuna ca proiectul Casual Band reprezinta pentru mine apogeul profesional. Ma simt onorat si totodata ma bucur ca am ocazia sa cant alaturi de oameni cu aceeasi dedicare si devotament pentru muzica pop&jazz.