Romaniţa Iovan, mesaj dur pe Facebook pentru iubita lui Adrian Iovan

Romaniţa Iovan nu a putut rezista tristeţii care i s-a abătut recent şi a decis să îi trimită un mesaj Mihaelei Steriu, femeia cu care s-a iubit şi fostul ei soţ, Adrian Iovan, înainte să moară în accidentul aviatic din Apuseni.

RomaniaTV.net
20 nov. 2015, 12:57
Romaniţa Iovan, mesaj dur pe Facebook pentru iubita lui Adrian Iovan

Romaniţa Iovan încearcă din răsputeri să îi înmoaie inima medicului Mihaela Steriu, femeia care a asistat-o la naştere pe creatoarea de modă, dar care a şi avut o relaţie amoroasă cu pilotul decedat.

„Pentru că eşti femeie, ar trebui să fi receptivă la suferinţa lui Albert. Ai avea şanse mari să înţelegi sentimentele lui şi să oferi sprijinul necesar, percepând emoţia şi durerea. Femeia înţelege dimensiunile emoţionale ale situaţiei create.

Pentru că eşti medic şi ai ajutat la naşterea lui Albert, ar trebui să ai compasiune faţă de el şi să-l înţelegi, manifestându-ţi interes faţă de problemele lui.

Şi pentru că eşti mamă, ar trebui să fi plină de minunăţii, de bunătate, să râzi şi să umpli tot ceea ce este în jurul tău de frumuseţe şi strălucire”, a scris Romaniţa Iovan pe pagina ei de Facebook.

Mai mult decât atât, alăturat acestui mesaj, fosta soţie a lui Adrian Iovan a postat şi o fotografie din timpul operaţiei de cezariană, fotografie emoţionantă cu cele două femei, devenite rivale.

Citeşte şi  Scandal pe averea lui Adrian Iovan, între Romaniţa Iovan şi fosta prietenă a pilotului