Românul care a lovit mortal cu maşina o femeie şi pe fiica ei: „Mă gândesc în fiecare noapte la fetiţa întinsă pe jos”

Românul ucigaş din Italia, care a lovit mortal cu maşina o femeie şi pe fiica ei, a apărut în faţa magistraţilor. Instanţa a decis ca acesta să fie judecat în arest. În faţa instanţei, românul a făcut şi primele declaraţii despre accident.

03 feb. 2016, 17:52
Românul care a lovit mortal cu maşina o femeie şi pe fiica ei: „Mă gândesc în fiecare noapte la fetiţa întinsă pe jos”

„Mă gândesc în fiecare noapte la fetiţa întinsă pe jos. Când m-am urcat la volan nu mă simţeam beat”, le-a spus Alexe Dunat judecătorilor. El a fost audiat de magistraţi, după ce duminică a ucis cu maşina o fetiţă de 10 ani şi pe mama sa. Bărbatul a recunoscut că a băut cu prietenii, la un grătar, înainte de a se urca la volan, dar nu se simţea beat.

Cu toate acestea, analizele au arătat că acesta avea o alcoolemie de patru ori peste cea legală. Românul susţine că cele două italiene se aflau pe şosea atunci când le-a lovit, nu pe trotuar, aşa cum susţin martorii.
Între timp, cazul a stârnit revolta italienilor. Martorii accidentului spun că românul a fost arogant şi chiar i-a ameninţat.

„A fost arogant. A început să fumeze, iar apoi ni s-a adresat. Ne-a întrebat ce treabă avem, ne-a spus că el nu mai are nimic de pierdut”, a povestit o martoră.

Extremistul Matteo Salvini i-a adresat românului şi un mesaj pe reţelele de socializare: „Vierme scârbos, sper să putrezeşti în închisoare”.