Roxana Ciuhulescu, MESAJ TULBURĂTOR pentru soţul ei chiar de ziua lui! „Ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit şi…”

Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară. Fericitul eveniment din viața vedetei are loc într-o zi specială: astăzi, 12 iulie este ziua soțului ei.

12 iul. 2018, 17:26
Roxana Ciuhulescu, MESAJ TULBURĂTOR pentru soţul ei chiar de ziua lui! „Ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit şi…”

Roxana Ciuhulesc a vrut să-l aducă pe lume pe băiețelul ei chiar de ziua de naștere a soțului şi i-a transmis acestuia un mesaj extrem de emoționant. 

„Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de… Cezar! El a venit de ziua ta ca să-ți demonstreze cât te iubesc! De venirea lui a avut grijă minunata Cezara Bucur, un medic de excepție, care a avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei. Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea… deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos, Cezar, să ai o viață lungă şi frumoasă! Vă iubesc nespus!”, a scris Roxana Ciuhulescu pe Instagram.

Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu fostul soţ. „Dă pensie alimentară şi…”

La mai puțin de patru luni de când a devenit soția lui Silviu Bulugioiu, Roxana Ciuhulescu i-a dăruit, joi, primul copil.